tirsdag den 1. november 2011

Når man møder varme og inspiration

Det har været nogle fantastiske dage i Fredericia.
Kreative dage havde alt det jeg kun drømmer om at finde.
Inspiration, møde med andre kreative og super givende mennesker.

Et helt særligt sted på messen var på
Magiske måneders stand, nærmere betegnet hos parret Helle Schjønning og Thomas Urskov
(og ja, Thomas er ham ski-eksperten du måske kender fra TV).

På bordet stod en lille sandkasse, så man kan få ro på tankerne ved at sidde og rive, og skovle med
muslingeskals skovle og lægge fine sten i mønstre i sandet.
Ren idyllisk ro.
Helle har brugt 2 år af sit liv på at give sin verden af små uforglemmelige magiske øjeblikke videre
Du finder den i boghandelen til vejl. pris 299,-
Havde jeg den ikke allerede, ville det være mit højeste ønske til jul.
Det er længe siden noget har ramt så meget plet i mit univers.

Jeg bringer kun et enkelt affotograferet billede.
Du BØR se den i virkeligheden.

13 kommentarer:

Lis sagde ...

Var du væk fra standen ? Du må være hæs, for jeg så dig snakke, snakke og snakke lidt mere, hvis du ikke spiste lidt (ja jeg så det godt, tihi).

Den stand så jeg ikke, ups

Kh. Lis

Zanne sagde ...

Jeg så den faktisk godt, men da jeg så at TU var der bare noget der ligesom 'clashede' inde i mit hovede, og jeg kunne ikke rigtig få 'tingene' til helt at hænge sammen - en tv-ski-mand på en stand i den kreative verden?
Naaaah - det er nok sådan en 'jeg slår lige plat på min kendis faktor og scorer nogle lette penge fra naive kvinder' , tænkte jeg og gik total uinteresseret videre.
Ærgerligt - måske nok, men jeg er vist bare lidt for fyldt op af, kendisser der prøver at scorer kassen, bare fordi de tror og mener at deres kendisnavn er et kvalitetsstempel i sig selv.
Hvilket det desværre viser sig at være, for rigtig mange mennesker, der plotter i med begge ben og ender med skuffelser, slatten pengepung og håret i postkassen.
Så - desværre for mig - hvis der er en kendis indblandet, så er det ikke noget jeg får nydt godt af....

ullaskovjensen sagde ...

Lis har ret: du må være hæs. Jeg var også forbi flere gange, men nåede desværre ikke at hilse på dig.
Billedet fangede lige mine øjne. Sten samme dag som jeg var i Fredericia, var jeg bagefter på stranden ved Sletterhage for at finde rullesten. Hvad jeg gjorde ved nogle af dem, kan du se på min blog :-)

Cecilie sagde ...

Den bog stod jeg også og bladrede i, den ser virkelig lækker ud. Den er allerede skrevet på juleønskeseddelen.

Virkelig fin stand du havde dig, nåede kun at veksle et par få ord med dig, det var en populær stand.

Karen Klarbæk sagde ...

Hej Zgrubler
Ja, ærgerligt at nogen tror det er for kendis effekten....det var nu vist mest fordi det var hans kones bog, og han bakkede op om det projekt.
I øvrigt nogle RIGTIG RIGTIG søde mennesker uden nogen som helst plattenslager tendendser...tværtimod, masser af god karma.

Karen

MineBlom sagde ...

Det hørtes utrolig behagelig ut med denne sanden... At ikke man har tengt på det før ;O))))
MineBlom

Mette sagde ...

Den bog er simpelthen i kategori med varm kakao på en efterårsdag! Bare dét, at hele layoutet er så u-poppet gjorde mig glad langt ind i maven:-)

Jeg købte en til gave og stod længe og overvejede for og imod... Meeen det er jo snart jul:-*

Tak for dejlige møder, kage og snakke på messen! Fantastisk arrangement som helt klart står øverst på top 10'en over alt hvad vi har været med til i de 6 år Ønskefe har været til.
- Vi glæder os allerede til næste gang!

Design À la Camara sagde ...

Nåede desværre ikke derhen, men har hørt utroligt godt om bogen.

Og tak for sidst - super hyggeligt.

Trinekjr sagde ...

Hej Karen. Jeg hilste lige kort på dig søndag, men havde lidt travlt med at holde styr på mine unger....næste år bliver den mindste holdt hjemme, så jeg kan få lidt mere ud af arrangementet... Er igang med flagene men synes de får nogle trælse takker ved ind og udtagning...hvordan undgår du det? Og hvad er farve koden på det røde havblik du bruger?
Mvh Trine

flet ogsjov sagde ...

Jeg siger blot super søde og varme mennesker at tale med uanset "kendis"effekt og uanset at jeg fik foræret et signeret eksemplar af Helle med hjem under armen! Kan kun anbefale den skønne bog med alle de smukke billeder og gode ideer. http://fletogsjov.blogspot.com/2011/10/magiske-maneder.html

Lene sagde ...

Ja den bog er for lækker. Jeg elsker faktisk min bog...ja det er store ord, men jeg vidste at det var kærlighed ved første blik, da jeg så omslaget. Lækker lækker bog. Og Helle er da noget af det sødeste (var ikke klar over at hendes mand er kendt...tænkte bare at han udstrålede karisma, men det behøver man jo ikke være kendt for). Bogen ramte også helt rigtigt hos mig og jeg kan ikke vente med at komme igang med at bruge den

anette lyskjær sagde ...

DEN BOG HAR JEG SOM GIVE AWAY PÅ MIN BLOG.
Og det ER en fantastisk bog Helle har lavet. Købte selv en på messen og har lige nu et eksemplar på min blog i en GIVE AWAY....hvis nogen skulle være interesseret i chancen for en tidlig julegave.

vidunderlige univers sagde ...

Hej Karen.. kan du hjælpe mig!! Du har på et tidspunkt haft et indlæg om en veninde der hændte et eller andet.. Skilsmisse tror jeg det var.. Hun lavede en planche, med sine positive tilgange til livet - måske det var styrker.. Jeg har prøvet at lede lidt efter det på din blog - men må nu be om hjælp.. Det er et super redskab og jeg ville gerne se det igen, da jeg har en ung pige på mit job som skal prøve det samme.. Tænkte at det kunne inspirere hende.. Hvis jeg altså må låne det på et link..
KH Iben