søndag den 6. november 2011

Isabellas blog konkurrence fortsætter....

Den blev skudt i gang i tirsdags.
Og man skal godtnok "Like" først.
Et princip jeg ellers ikke synes er så fedt.
Men herefter kan man stemme (man skal give en stemme i hver kategori)


Ingen, foruden dem der lige har stemt, kan se hvordan procenten ligger.....
Men husk....der er LAAAAAAAANNNNGGG tid til 1. Februar, så intet er afgjort.

Der er 5 i "det spiselige"
5 i "det der spirer og gror"
og 4 foruden mig i "Det derhjemme"

Men som sagt. Du kan nå det inden 1. Februar, 2012.

9 kommentarer:

@ sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Finn og Eva sagde ...

Så er vi to der undres :O) men reklamens magt er stor.
God søndag herfra
Eva

Zanne sagde ...

Som jeg også har skrevet til Lis (K's Kludeskab) - så står jeg også HELT af på dether!
For det er ikke en disse andet end en manipulerende omgang (spam?)reklame fraIsabella's...
Og nej - vel vil jeg ikkenikke nej gå ind og 'Like' , ligesom jeg bestemt helelr ikke vil give accept til at skulle spammes herefterdags med div ting og sager i min personlige indbakke!

Det kan godt være at den slags nomineringer og "priser" er vigtige for jer professionelle Bloglandsmennesker - men ligeså vigtigt er det for mig at prøve at holde min postkasse og tid, reklame og spamfri.
Og så hader og afskyr jeg generelt bare manipulerende adfærd, uanset fra hvilken kant den så måtte komme.
Men især, når den kommer fra firmaer.

Så. Hvis man ikke orkede mit ovenstående lange indlæg, så ingen får nogen stemme fra mig, og jeg liker nu Isabella's endnu mindre end før!!!

Inger Lises Verden sagde ...

Er det Jantelovens grimme ansigt der frem? Jeg synes der kommer flere og flere negative kommentarer frem i det ellers så skønne blogland! Hvis vi skal til at nedgøre hinanden og især dem, der er blevet lidt populære, gider jeg ikke være med mere. Men vi må gerne give hinanden Awards og andre positive tilkendegivelser ikke (Liv)?? Og vi må gerne have reklamer på vores side (eks. K´s Kludeskab, som der henvises til)... Hvem sætter reglerne og normerne??
Karen inspirerer en masse mennesker og er derfor mnomineret! Det er da skide flot gået!
Misundelse er en grim ting!

@ sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Zanne sagde ...

Inger Lise,- Jeg forstår vist helelr ikke helt din kommentar?

Det negative i min kommentar er udelukkende rettet mod stor / større koncerner og firmaer, der ikke skyer nogen midler for at fremme og markedsføre dem og deres produkter.
Jeg mener og har selv en etisk grænse, og jeg synes efterhånden at opleve i vores mere og mere mediestyrede samfund og hverdag, at der efterhånden ikke eksisterer hverken megen etik, grænser eller moral.
Dette var en generel observering.

Mht til positivitet versus negativitet i Bloglandet, har jeg ganske enkelt og åbenbart så ikke helt forstået de uskrevne regler, der tilsyneladende hersker.
For jeg undres i større og større grad, at hvis man tillader sig at komme med andet og mere end en yderst æreprisende, glansbillede floromvunden replik til noget, så får man straks på puklen over at være negativ og forstyrre den ellers gode ro og orden.
Helt ærligt!?!!
Hvis man smider noget ud i offentligheden, så er JEG personligt af den beskedne mening, at så man også være parat til at høre div svar / meninger/ holdninger - uanset om de så er af samme som ens egen , midimellem eller dirkete modsat.
Og udover det, så ser jeg faktisk intet specielt negativt i ovenstående kommentarer, udover over den hermed udspecificerede i min egen - og så i din, IngerLises Verden.

Karen Klarbæk sagde ...

Nu kan jeg se, at der, mens jeg har været fraværende har været stor opstandelse omkring deltagelse elle ej.
Jeg er nomineret. Jeg fandt først ud af forleden da det var gået i gang, at man skal like Isabellas, hvilket jeg gør opmærksom på i teksten i dag.
Det er jo op til den enkelte om de så ønsker at deltage eller ej.
Men det er hverken mig eller andre i blogland der skal bestemme om den enkelte vil det eller ej. Fair nok at man bliver sur over metoden, men ret surheden mod afsender (isabellas) og ikke mig.
Eller følg med på sider der er absolut reklamefri i alle henseender.....hvis de findes????
Jeg undres også over metoden med like....og ville da hellere være det foruden.
Karen

Zanne sagde ...

Sjovt som ting og ord læses og opfattes helt forskelligt ☺
For jeg ser altså ingen stor opstandelse!??
Ligesom jeg heller ikke fornemmede 'al' den negativitet, der blev opfattet fra f.eks Inger lises Verden - men Liv har desværre følt sig nødsaget til at slette sine (i mine øjne yderst harmløse!!) indlæg, uvist for mig af hvilke årsager.
Jeg forstår slet ikke al dette hurlumhej - men det er måske bare mig der har en lidt mere krøllet tankegang end de fleste.
Og jeg har også mere end svært ved at skulle læse mellem linier eller forstå hentydninger, når jeg så tydeligvis ikke ser eller læser det samme som andre.
Så Karen - hvis noget i din kommentar var møntet på noget i mine kommentarer, så bedes du uddybe / tydeliggøre dette.
For jeg syntes jo netop at jeg ,endda af flere omgange gjorde klart at min kritik ikke gik på eller til dig, men udelukkende til Isabella's ( og andre store koncerner og firmaer der måtte gøre brug af de metoder jeg hentyder til i ovenstående indlæg)
Min kritk er jo også af lidt øv over, at jeg jo netop ikke kan vise min anerkendelse til de blogpersoner, jeg ellers gerne ville have givet min støtte, opbakning og stemme, men som nu desværre må være foruden...
Jeg håber at jeg ( denne gang!?!) har formået at tydeliggøre meningen med mine tidligere skrevne ord, og/eller opklaret div misforståelser, hvis eventuelle hentydninger var rettet til noget fra min hånd, mund eller tanke ;)

Karen Klarbæk sagde ...

Skrevne kommentarer kan let opfattes forskelligt. Man skal derfor altid huske at skrive i så positive vendinger man kan, da det ellers er det andet andre hører.
Og alt hvad man sender ud kommer jo tilbage i en eller anden form.
Jeg ville egentlig bare gerne have, at Isabellas folkene ved hvordan det at "like" opfattes i den her forbindelse.
Men måske det virker at skrive det her.

Jeg har intet imod debat. Så det må gerne foregå.
Jeg opfattede ikke Livs kommentar negativ. Men hun føler måske hun fik sat noget i gang hun ikke var herre over, og i det tilfælde ville jeg også selv slette kommentaren igen.

Intet i mit indlæg var personligt rettet mod nogen. Mere i almindelighed, at den der "like" ting er træls og at den ikke burde være en del af det.

Karen