tirsdag den 12. oktober 2010

Hver anden tirsdag har jeg tidligt fri

Det vil sige, det har jeg hver tirsdag, men det er kun hver anden tirsdag jeg ikke skal noget,
og kommer lige hjem.
I aftes var jeg til først basarmøde i Århus og siden til Basar møde i Silkeborg.
Var hjemme lidt efter 22. Så  i dag har jeg planer om et par timer på sofaen med mit hækletøj.....
ja ja, man har vel lov at drømme.

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Jeg håber for dig, at det lykkes. Jeg er lige kommet ind ad døren,- så nu må der prioriteres i alle opgaverne. Det hele kan jeg ihvertfald ikke nå.

KirstenK sagde ...

Ja, drømmene har vi da lov at have...nogen gange (nej, for det meste) kan man slet ikke nå alt det der trænger sig på- men jeg håber din hækledrøm går i opfyldelse!

www.frunielsen.com sagde ...

Ja det ville være lækkert med sofa hyggeligt fjernsyn og husk dine børn og dit píndsvin,-- det er så vigtigt selv om man har travlt,---taler af erfaring kørte klatten i 15 år med fuld speeeeeeed,-- mads var knapt et år og troels 5 år og jeg ville det hele og det gik,-- men for 4 år siden gik jeg ned med en flagstang så stor,-- og godt at jeg har min elskede som har stået så meget igennem også i mine travle år,-- men mest nu hvor jeg er handikappet og aldrig kommer på job mere,--- der er mange ting jeg bare ikke kan mere,------------MEEEEEEEEEEEn jeg kan være kreativ og nyde mit nye liv i DEN grad men det har også kostet så mange kræfter,---og samtaler med psykolog og psykiater som jeg stadig går hos ( med glæde da han hjælper så meget) SÅ MIT BUDSKAB er at det ikke er sejt at være så meget hjemmefra,---det KOSTER i den anden ende,--- PAS PÅ DIG SELV,-- der er kun dig til det,-- DET STØRSTE KNUSSSSSSS FRA EN DER HAR VÆRET IGENNEM NOGET GRIMT,--
frunielsen