torsdag den 7. oktober 2010

Helt brændt ud?

Mit yngste barn på snart otte har eksperimenteret. En øvelse der er gået over et par afteners tænden lys i vinduerne....."Mor kan man brænde en tændstik helt?"
Kan du huske da du selv prøvede det for første gang? For mig stod det lysende klart. Forsøgene med om man skulle holde og bytte hånd eller puste ud og tænde igen fra den anden side...
Mon en af måderne er snyd?????
Døm selv.

6 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Jeg husker i hvert fald da min bror gjorde øvelsen...det resulterede i at jeg måtte ringe efter brandvæsnet...for vi børn var nemlig alene hjemme... Men jeg har selvfølgelig også selv eksperimenteret med det...dog uden at det involverede brandbilerne. Jeg kan ikke umiddelbart se hvilken af dem hvad der er snyd og hvad der ikke er....

Frk. Anja sagde ...

Hehe... jeg husker det selv og må sige, at den bagerste er den, der er snydt med! Den forreste har fået lov til at brænde hele vejen :-)
Hyggeligt, lige at få minder tilbage... bruger man stadig den med, at man siger til børnene "hvis du leger med ild, så tisser du i sengen"?

HEKSEN sagde ...

Jeg husker det tydeligt! Jeg fik IKKE spyttet på fingrene, da jeg skulle "vende" og brændte fingrene noget så eftertrykkeligt.

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Ja da, det var da sjovt at lege sej mand, jeg kan huske at på et tidspunkt skulle alt brændes, også selouid det der sad på cykelstyrerne det skulle lige stå for forstørrelsesglasset testen, og det tabte altid.
God dag Karen.

hyggetroldeogbulderbasser sagde ...

Åh ja, det kan jeg også huske at jeg eksperimenterede med :)
Jeg gætter på, at den bagerste har været tændt i begge ender, da jeg synes det ser ud til at der er et lille stykke i midten, hvor der stadig er lidt træ at se :)
Så måske det er der de små fingre har holdt ved?? ;)
Kh Tina

Karen Klarbæk sagde ...

Bageste er første forsøg hvor hun slukkede og tænddte fra den anden side.
Den forreste var den der lykkedes for første gang.
Skal lige sige også, at det er lidt større tændstikker end de små almindelige.

Og ja, det er lidt sjovt at alle børn bare skal prøve det.