lørdag den 26. december 2009

Lidt af julen ændrer sig til.....

Lidt af juledekorationen af huset, kan heldigvis transformeres til en mere forårsvenlig udgave.
Takket være orikideerne der blomstrer, kan bare et lille hjørne af stuen begynde at vejre forårs stemning. Jeg glæder mig pludselig helt vildt til al julepynten er væk.

Men først skal vi lige have søndagsbesøg, til gløgg og æbleskiver, og vise vores danske traditioner frem, til nogle søde gæster, der nu har boet (vist) over 30 år i USA.
Så træet bliver stående. Med hjerter og lys.....bare lige en dags tid endnu.

7 kommentarer:

Birgitte sagde ...

Godmorgen Karen
Og det gør jeg også. Kunne næsten ikke lade det hænge igår. Og i dag kommer det ned undtagen julestjernen.
Rigtig hyggelig dag med jeres gæster. Knus;0)

Unknown sagde ...

Dere kaster julen fort ut i Danmark. Jeg er rask her, og jeg pleier å ha den vekk til jeg begynner på jobb igjen 4. jan i år. Andre har gjerne jul til 13.dags jul og noen venter etter det også. Herlig å kjøpe primulaer i alle slags farger og vente på våren. Nå er det full vinter så jeg tror ikke jeg vil vente på våren helt ennå i år.
klem fra meg.

Frau Putz sagde ...

Her i huset er vi ikke helt så hurtige til at fjerne sporene af jul. Det ryger som regel først efter Hellig tre kongers dag. Det er en tradition jeg er vokset op med, og jeg bliver som regel lidt trist over at se det forsvinde.
Her bliver så tomt...
Men... jeg tror Gemalen er af en lidt anden opfattelse. Tror faktisk, at han helt kunne undvære pynten ;o)

KH Frau Putz

Eirin Bjørnstad sagde ...

Åh, jeg er så utrolig enig. Det er altid godt å lage jul, pynte til jul, men det går ikke mange dagene før jeg er ferdig med julen og all pynten og vil ønske det nye året og våren velkommen. Her får julen holde hus til 4. januar, da skal den pakkes vekk igjen. Takk for alltid fin blogg. ;-) Eirin

Mette Houg sagde ...

Hej Karen.
Hjemme hos os er julepynten allerede pakket ned, og lagt retur på loftet. Min mand har fødselsdag i morgen, så nu skal der bages boller og laves lagkager, og om tre uger kommer vores søn til verden. Så i går var det tid til at pakke de fine julesager sammen... der er godt nok lidt tomt her, men jeg finder helt sikkert andre ting, som kan skabe hygge i den kommende tid:0)
God søndag til dig, fra Mette

Bournonville sagde ...

Hej Karen.
jeg glæder mig også til vi får vores pakket ned i morgen. vi har haft en masse julefrokoster at se til og jeg er stadig syg, så der har ikke været tid, men i morgen gider jeg ikke se mere jule pynt, nu vil jeg ha nogle andre ting op, en masse farver. og vi står for festen nytårs aften, så der skal også tænkes på det.

ha en dejlig dag.

KirstenK sagde ...

Jeg glæder mig også helt vildt til alt julepynten er væk, og hos mig er den væk i løbet af de næste dage, undtaget juletræet der står til hellig tre konger...men vi tager det også først ind den 23... Forår kom frisk!