mandag den 28. december 2009

Gang i perleplade produktionen

Inspireret af husets mange svampe og specielt den med snori nederste venstre hjørne, fra Krudtuglens mor, gik Karoline i går i gang med perlepladerne. Jeg har bestilt en hel samling, men lige nu står det vist på Harry Potter på hendes nye iPod.

God dag. Har været på indkøb, hvilket gik let, da vi først var ude af bilkøen.
Nu er det vist tid til oprydning i kælderen....jeg kan vist ikke finde på flere overspringshandlinger for ikke at komme i gang.

12 kommentarer:

Garsdal sagde ...

Hvor er de fine - det var en god idé med svampe. Jeg har lavet perlehjorte, perleugler og perleflamingoer, men nu skal der da vist også perles nogle svampe:-)

Eirin Bjørnstad sagde ...

I dag får jeg en "perleekspert" på besøk. ;-) Spent på hva vi skal få til med perlene. Ha en god dag, du.

Unknown sagde ...

Der ser du hvordan man inspirerer hverandre. Fine var de. :))

Helle Koed sagde ...

Åh jeg har haft samme tanke - svampe i perler, de er såååå skønne! :)
Jeg skal først have lidt søvn efter lillemanden har været vågen i nat, købt en plade og nogle perler... jooo det bliver nok ikke i år jeg får lavet perleplader! HI HI ;)
God fornøjelse og ikke mindst rigtig godt nytår!

Unknown sagde ...

Herligt du har folk til at hjælpe med det perleri :-)
De er altså skønne !
Gadvist , hvorfor de svampe taler sådan til os ?
Er det farverne ? Formen ?
Lige meget hvad, så er de herlige :-)

Linnea skriver: sagde ...

De er rigtig fine. Min søn har i rigtig mange år lavet mange perle-ting. Så vi har levet med perler i hjemmet i seriøst mange år. Må dine billeder kan inpirere ham? Jeg prøver lige;-)

De bedste hilsner
Anete Linnea

Bluggi buggi blogg sagde ...

Å det er så koselig med perling. Mine barn har laget mange da de var små og jeg hengte de opp på pynt i huset. Men nå er det lenge siden sist. Kanskje jeg kunne inspirert min datter til å lage slike med sopp(svamp. De var veldig fine :)
Trude :)

Karin Grøn sagde ...

Hvor er det sjovt at de perleplader også bruges af voksne nu. jeg har strøget millioner af dem til børnehavebørn og de lavede også mønstre til sidst men ikke så fine som de her.

Bournonville sagde ...

hvor er de også fine, elsker perleplader, tror jeg må finde mig en fin gren til stuen og lave nogle swampe :)
ha en dejlig dag

erry sagde ...

O så söta små pärlsvampar! :)

salander sagde ...

Uuh, jeg elsker dine perle-plade-svampe! Har selv en fin samling - små gaver fra mine sfo-børn, der sætter broche-nåle bagpå, da intet glæder mig mere end håndlavede brocher :)

Er ellers overrasket over, at jeg først opdager din geniale blog i aften. Vi har ellers et par fælles bekendte, tror jeg. Fx Helle Gavin og FRÖKEN SKICKLIG ... :)

Snupper nok et par af dine designs & idéer - ligesom du er velkommen til at snuppe mine på http://www.flickr.com/photos/salander/

Susanne Agerstrup sagde ...

Hvordan takler du oprydningen? Min søn efterlader altid perler ud over det hele, og når jeg selv "perler", så ender der da også et par rundt omkring ;)