mandag den 20. august 2012

Shake med sødmælk....

Jeg ved godt det er "lidt forbudt" det der med sødmælk, men nu havde jeg altså ikke lige andet, og det er varmt og....undskyldninger er der nok af.
Frosne jordbær, hjemmelavet vanillesukker og sødmælk.
Mere "old school" shake fås ikke?


6 kommentarer:

HelleYvonne sagde ...

Uhm, de ser lækre ud:) Forbudt er vel nok et trist ord, som bliver brugt mere og mere i forbindelse med mad. Jeg synes, at mange efterhånden har udviklet spiseforstyrrelser af forskellig slags, så må de ikke spise hvedemel, så må de ikke drikke mælk osv. Der er nu engang ikke nogen særlig høj procent af mælke- og glutenallergikere i Danmark, så mon ikke, at alt er tilladt med måde :)

Angelikas quilts and knits sagde ...

Selvfølgelig skal den være med sødmælk ! Har du nogensinde set en ko der leverer fedtfattig mælk ? Jeg har ikke og jeg nægter at drikke andet end sødmælk. Så nøjes jeg måske med et glas i stedet for to. I kaffen kan det lige gå an med letmælk. Men skummet mælk kommer ikke over min dørtærskel ;-))
mange hilsner
Angelika

Bloggen sagde ...

Vi har endelig fået en blender i huset igen, og den kører ofte mere end 1 gang om dagen. Diverse shakes bliver lavet, også med is og sødmælk!

Marianne sagde ...

Men det smager nu også godt med soyamælk )

Jytte sagde ...

Jamen, der tror jeg nok, at du er lidt bagefter, Karen. Det er i hvert fald mit indtryk fra mine hyppige rejser i USA, at man nu heldigvis skal til at spise gammeldags/sundt igen.
Jeg har heller aldrig kunnet forstå al det 'light' pjat. Det drejer sig vel bare om at røre sig hver dag og ikke grovæde. Og nu siger nogle forskere, at 'light' produkter overhovedet ikke slanker. Tværtimod. Man bliver nemlig ikke ordentlig mæt af dem, bliver faktisk mere sulten. Og læg så dertil, at hverken børn eller voksne bør spise slik og drikke sodavand og cola eller andre kunstigt sødede drikke hver dag.

Summa summarum: Nyd din shake med rigtig god samvittighed.

Glædelig sommer
Jytte
www.danishknitdesign.com

traduction français espagnol sagde ...

Njut av din shake, man kan inte alltid vara nyttig