onsdag den 1. august 2012

Et hjerte af sten eller???

På en gravsten i Skagen lå denne kønne samling.
Jeg har selv været i gang med at finde nogen de seneste par år. Har hele 3 i min samling nu. De to af dem er hulsten.
Hvad samler du når du går på stranden?

26 kommentarer:

Edny sine puslerier sagde ...

Så nydelig dette var!
Jeg samler både på skjell og stener. Og jeg blir veldig glad når jeg finner en hjertesten. I går sydde jeg et bilde med et stenhjerte;) Det ligger på bloggen min;)

Mrs. E sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Mrs. E sagde ...

Prøver lige igen...
Skønt, troede kun det var mig, der var håbløs romantiker. Nu ved jeg da, hvor mine kan fryde udover i blomster krukkerne i haven- tak for inspirationen.

Unknown sagde ...

Jeg samler de sten der er glatte, elsker at gå med sådan i hånden..Noget så hårdt som sten kan rent faktisk føles helt blødt når det er glat på den rigtige måde.

Anonym sagde ...

Samler? Jeg er helt væk i forstenede søpindsvin. Jeg har rundt regnet 5000. De fine små, 3 har jeg fundet i år, må komme med ind. De små er ca 1 cm i diameter, en er sort de andre grå.
I 18 år har jeg forsøgt, at der skal være et søpindsvin på min fars grav, men oftest er den væk når jeg kommer. Tja, mærkeligt at tænke på at der er mennesker der ikke kan lade sådan en sten være, for det betyder jo meget for mig.
Jeg elsker sten/ forsteninger.
Jeg har fundet det fineste hjerte i år, det gav jeg til min gravide svigerdatter:-)

Marthe sagde ...

Smukt! Er også betaget af hjertesten og har indtil nu samlet fem.

c.lau´s gavebod sagde ...

En flot samling hjertesten. Jeg samler også på sten,men mest dem med huller i. Og her i min ferie har jeg været på Tåsinge, Møn, Sjælland og sluttede i Kerteminde. Masser af vand og sten, men ikke en eneste sten med hul i. Det er første gang jeg har prøvet at komme hjem uden.

bea's blog sagde ...

Ja sten, bare sten..... ;)
~.*.~
Beatrice

Elisabeth sagde ...

Samler på hjertesten (har flere end 3;-)), havslebne glasskår, hulsten, vættelys, søpindsvin, pæne sten, sten, sten, sten elsker sten. Må straks smider et par billeder på bloggen ;D
Tak for inspirationen.

Julia Hausfrau sagde ...

Hvor er det en smuk gestus på det gravsted <3

Lotte sagde ...

Sikke en fin idé at lægge en hjertesten til sin savnede slægtning/ven. Og så fint, at de får lov at ligge. Jeg leder efter rav på de danske strande og har da også fundet nogle fine stykker. Forstenede søpindsvin, hulsten, drivtømmer og sneglehuse kommer også med hjem. Jeg har endnu til gode at finde en hjertesten, men jeg fortsætter med at lede :-)
Kh Lotte

Stinne sagde ...

jeg samler søpindsvin har vel fundet en 15 - 20 stykker i år. forsøger også at lade et af de pæneste pynte min morfars grav, men det bliver også stjålet... folk er mærkelige

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

På stranden kigger jeg efter: Søpindsvin, vættelys, rav, hulsten, sandslebne glasskår og potteskår, flotte muslingeskaller, sten der glimter, små stykker drivtømmer... og hjertesten!

At gå på skattejagt på stranden er totalt meditativt! Elsker det!

Sødt med hjertestenene på gravpladsen...

Og lidt pudsigt også, fordi... jeg har gjort det samme med min nyligt afdøde hund, min kærlighed Dixie♥. Efter hun døde har jeg fundet 3 hjertesten, og de er lagt på hendes plads her i haven. Den 3. fandt jeg helt tilfældigt her til aften mellem ærtestenene i vores indkørsel. Når jeg finder flere, så får de plads ved siden af de øvrige...! :-)

*SMIL* fra Lisbet

Asiya sagde ...

Da jeg var barn slæbte jeg tonsvis af sten med hjem, det job har min yngste datter nu overtaget.Selv elsker jeg at samle muslingeskaller. Da jeg var i Sri Lanka samlede jeg rigtig mange flotte som jeg har limet på et stykke pap og sat i en dyb ramme. Nu får jeg helt lyst til også at samle på hjertesten <3

Unknown sagde ...

De er vidundeligt smukke. Sikke en gave.

Jannie sagde ...

Jeg leder efter rav og smukke sten

Finurligefinesser sagde ...

Smukt!!! Jeg fandt engang den flotteste kæmpe store hjertesten på samsø - og den er virkelig stor ihvertfald 15x20 cm. Den lå bare lige pludselig der og smilede til mig, og selvfølgelig måtte den med hjem :-) selvom den var helt vildt tung. Jeg kan huske at jeg blev ret så glad og fik den der følelse af "nå ok, så er der alligevel håb forude".....

Anne-Marie sagde ...

Jeg gemmer også smukke glatte sten, ikke store :-) de er for tunge i lommen. Jeg leder ALTID efter hjerte sten, men har aldrig fundet nogle.

Lene sagde ...

jeg er den helt store stensamler og har også været heldig at finde adskillige sten. Kan afsløre at ved en strand 10 km fra Heraklion på Kreta er der masser af muligheder for at finde hjertesten ;D.
Da min far var indlagt på intensiv på universitetshospitalet i Heraklion, brugte jeg ventetiden med at traske op og ned af stranden for at finde en grøn lykkesten, gerne hjerteformet. Jeg fandt den og havde den trygt i lommen, hver gang vi fik lov at besøge min far (10 minutter hver aften..."og vi ringer hvis han dør" sagde de til os, som var det en selvfølgelig...min far overlevede den mest aggressive bakterielle meningitis). Har i øvrigt lokket manden med på stensamler-tur én af de nærmeste dage ;D

Marina sagde ...

Sikke mange fine hjertesten. På en eller anden måde kan jeg særligt godt lide at de lå på en grav, smukkere hilsen kan man da ikke sende.

Når jeg går på stranden samler jeg alt muligt, for jeg kan slet ikke lader være...

1001ting sagde ...

Jeg samler stener, skjell, rekved og annet som måtte være av interesse. Det er skjønnt å gå tur langsstranden og oppdage alle disse kjekke tingene fra naturen.

Camilla sagde ...

Strandvaskere ;)

BrittB sagde ...

Så nydelige hjertesteiner! For en flott gest å legge dem på en gravstein.

conniogpoulerik sagde ...

Jeg samler hulsten, og samlingen er meget stor (ca. 3000) og de pynter både ude og inde.

nette sagde ...

Hej Karen
Jeg elsker sten helst hulsten (eller køer som de også Kalles)men på vores ferie i Thy og ved Vesterhavet samlet jeg en masse flade sten,som jeg har hygget gevaldigt med at male på når vejret ikke var til udendørs ophold.
ps .sender en mail til dig,med billeder,og du må gerne vise dem til andre til inspiration.
Mange hilsner FinurligNettew

Pustetrolden sagde ...

Vi samler på glasstykker som er blevet slebet af vandet. Glasstykkerne samles i sommerhuset og pynter i afvaskede olivenglas i vinduet.
Og sten bliver jeg aldrig træt af at samle, tror da jeg i fremtiden vil lurer efter hjertesten, de er så skønne.