mandag den 13. august 2012

Cykelture der hvor du bor

Nu ved jeg ikke om du har det ligesom mig? Men jeg har altså boet i Silkeborg i over 15 år og ikke vidst før i går, hvilken fantastisk rute der er, af en asfalteret nedlagt jernbane, fra Silkeborg til Vrads. Ca. en 17 km's tur...og samme retur igen :)
Til alt held havde købmanden/kiosken åben til kl. 17.00 , så vi nåede lige en is inden turen gik hjemad igen.
Måske en lidt hård tur uden træning ...(i næsten 15 år)....men med masser af hedelandskab, sol og sommerdufte, gode udsigter og masser af stilhed ikke mindst.


God cykeltur i dit nærområde :)

7 kommentarer:

Jytte sagde ...

Hvor dejligt, at du havde en god cykeltur i går! Jeg elsker at cyckle, men kan desværre ikke praktisere det længere på grund af dårligt helbred.
Og så er jeg næsten euforisk glad for, at du bemærker stilheden. Det er min kæphest, at der er ulideligt megen støjforurening omkring os, men i den seneste tid er der heldigvis flere og flere, som fremhæver, at der var så dejligt stille i forbindelse med en eller anden oplevelse
Glædelig sommer
Jytte
www.danishknitdesign.com

Pia (mum22boys) sagde ...

Du har ret, det er så flot en tur! ;o)

Atelier John F. Clément sagde ...

Godt "gået" Karen - efter 15 år ;o))
-Og er det ikke altid sådan at man tager ens nærmeste omgivelser for givet? Men man kan da blive glædelig overrasket nogen gange.

Visse-Vasse sagde ...

Det er en helt fantastisk tur fra Silkeborg til Vrads og faktisk også videre fra Vrads mod Horsens. Bor selv i Bryrup og cykler flere gange om ugen i områder omkring Vrads. Næste gang du kommer på disse kanter, er Vrads Station helt sikkert et besøg værd. Den gamle veteranbane, togene, shelters og bålsted 100 m inde i skoven og dejlig mad i de gamle stationsbygninger.
Synes det er fantastisk, der stadig findes steder som disse :0)

Tina Dalbøge sagde ...

Og jeg har ikke været der særlig mange gange - man har cyklet den tur... Dejlig tur - helt sikkert. Er det ikke tit sådan i den by man selv bor i?

Unknown sagde ...

Hvor jeg dog KENDER det!!
Hjemme hos os "samler" vi på små lokal-perler. Og stederne du omtaler er helt sikkert nogle af dem.
Dollerup Bakker (som vi bor 10 min kørsel fra, er en KÆMPE naturoplevelse. Og ikke mindst har det nok Danmarks hyggeligste ishus.)
Når vi så har været afsted på LokalPerleTur, giver hele familien, store som små, stedet karakter mellem 1-5. Så på den måde har vi snart vores eget lille tusristbrochure.

RikkeRøjkjær

Unknown sagde ...

Jeg kender godt den nedlagte togstrækning mellem Horsens og Silkeborg - den er så smuk at køre.
Vi tog tit etaper af den sammen med friskolen, dengang jeg arbejde derude :-)