lørdag den 11. februar 2012

Familien

Før hang familiebillderne altid i en stramt opbygget firkant.
Nu har jeg mere lyst til et noget mere "loose" look.

Er du til familiebilleder af den ældre slags?

7 kommentarer:

Arlianas sagde ...

Det er jeg helt sikkert... Dengang jeg var barn havde mine forældre vores aner hængende op ad trappen. Det var meget hyggeligt regelmæssigt at se på dem (og prøve at se om man kunne se fællestræk med alle de der familiemedlemmer)...

Jeg har ikke selv nogle hængende - mest fordi jeg ikke har nogen af de gamle anebilleder, men jeg har lidt planer om at gøre noget lignende med de nyere familiemedlemmer.

Det ser for øvrigt rigtigt godt ud!

Unknown sagde ...

Det er jeg uden tvivl. Og når nye billeder skal op, så er det kun i sort og hvid. Så synes jeg de harmonere bedre sammen. Men jeg har tilgengæld nye rammer omkring. Det skaber en interessant kontrast.

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

ja, det er så hyggeligt. Har en væg,der meget ligner din

Anette sagde ...

Meget smuk og loose opbygning :-)
Faktisk har jeg ikke billeder hængende - ved ikke rigtig hvorfor, men sådan er det bare aldrig blevet. Har ellers en skøn familie der ville egne sig godt til at pryde mine vægge. Måske jeg skulle arbejde på projektet. God weekend. Kh. Anette

Maria sagde ...

Flot væg!

Og det er rigtig sjovt, for din væg ligner vores ret meget! Vi har også sådan en ophængning, men har blandet nye familiebilleder ind, og sat begge slags billeder i både nye og gamle rammer.

Så jeg kan tilføje, at det smarte ved en "løs" ophængning er, at så er det nemt at smække ekstra billeder op hist og her ;-)

Fru Larsen sagde ...

Ja det kan du tro, jeg elsker de gamle billeder. Jeg kan faktisk godt li´ dit loose look, men jeg er desværre styret indvendig af det mere stramme look, på den måde at forstå at der helst skal være en vis "orden". Det kommer også til udtryk når jeg for eksempel binder blomsterkranse, så er der også en helt bestemt rækkefølge jeg tager blomsterne i. Øv, nogle gange ville jeg ønske, at jeg kunne komme ud af den systematik, for jeg kan faktisk godt li´det lidt mere tilfældige.

Anonym sagde ...

jeg er totalt vild med den pude med den franske bulldog på, hvor er den mon født? altså puden ;O)