tirsdag den 7. februar 2012

At bo i en udstilling?

Det bliver altså svært at beskylde mig for at bo i en udstilling.
Selvom boligindretning  interesserer mig en del.
For her må der altså gerne leges i stuen. Og det så meget, at det nogen gange er svært overhovedet at tage et enkelt billede til bloggen uden der kommer en bunke andet med i billedet.

Bor du i en "udstilling"?

12 kommentarer:

Maja sagde ...

Nix vores hjem er heller ikke altid til at udstille i et bolig magasin. Vi må nemlig gerne bygge huler, lege og være kreativ i stuen - hvilket giver lidt rod ind i mellem. Helt enig det kan være svært at fotografere til bloggen uden der kommer lidt rod med - men pyt det går nok :-)

/Maja

Sabrina Krighaar sagde ...

På ingen måde! Både og min kæreste og jeg er rodehoveder, og det ses. Vi holder det nede, og det tager sjældent ret lang tid at rydde op, for vi har indrettet os efter det, så det er nemt at gå til.
Derudover har jeg et krea-skrivebord i stuen, og det giver indtrykket af rod, selvom det er ryddet op.

Julia Hausfrau sagde ...

Bestemt ikke! Her flyttes der ting og sager rundt konstant, her er store nullermænd i hjørnerne og en evindelig tøjbunke og opvask i køkkenet. Det er bare ikke det jeg gider at vise på bloggen ;)

Shh sagde ...

Indrømmet, der er ok ryddeligt hos os, selvom vi har tre små børn, men jeg rydder også meget op og clearer hver aften stue etagen og børnenes værelse - mest fordi jeg hader at træde på Duplo om natten. Men nullermændene lever deres eget lykkelige liv og legetøjet ligeså:)
Meget fin puf på foto. Hvor er den fra?

Lise sagde ...

Med alt for mange aktiviteter i alt for få rum ryddes der en del op her - men det er vist langtfra til bo bedre, for her er altid gang i et eller andet.

Vi er her ikke bare, vi lever her :0)

Majken Hammer sagde ...

Har det sådan midt imellem - min mand synes det roder, min datter synes det er dejligt hun altid kan tage vennerne med hjem med kort varsel, uden at jeg beder dem vente lidt/eller de ikke kan komme, fordi jeg er nødt til at fare rundt med støvsuger og klud forinden. En forhenværende svigersøn udtalte til datteren, at hos mig var det "hyggeligt rod" - det tager jeg som ros :)

Stine Vasard sagde ...

jeg bor i en udstilling af indstallationskundt - skæve hylder, en hoppepony, en symaskine, et bord, jeg er ved at male.. en udstilling af liv og foranderlighed måske...
Solhilsner
Stine

Kirsten sagde ...

Selvfølgelig gør jeg/vi det... altid klar til besøg af Bo Bedre. Her er der ikke en eneste ting, der vender forkert eller har en farve, der stikker af på den ufede måde. Endvidere er her klinisk rent. ALTID!
Vi sidder altid pænt i sofaen - ikke noget med fødder og katte i sofaen og puder der ikke står lige... Næh nej!

;-)

Alice Schmidt sagde ...

Kun den første time efter der er blevet ryddet op og gjort rent ser det udstillings-agtigt ud :-)
Tror jeg har opgivet hobby/kontorrummet. Det må bare se ud som det gør.

Mie sagde ...

Det har du så ret i :)

Lydert sagde ...

Hvis der ikke ligger strikketøj/bøger i sofaen, er det tegn på, jeg ikke har været hjemme i nogen tid - prøver dog at begrænse det til det, jeg har gang i, men jeg har jo somme tider gang i flere ting

Jenny sagde ...

Nej det gør jeg slet ikke!

Jeg skal altid gå og flytte på ting for ikke at få bunker og rod med. Men da jeg bagte fastelavnsboller, kom der alligvel et rodet køkken med på billedet :)

Jeg er jo bare et menneske :)

Kh. Jenny