tirsdag den 12. april 2011

Pindsvinemanden har anskaffet helt nyt legetøj i dag.

Spændende hvornår vi får tid ved pladen?


Og hvad skal man så med en iPad?
Lege....ja, eller blogge? Hvad ellers?

Den er godtnok guf i designet. Bare bekyttelsen af skærmen er genial og kan bruge som holder i tegnerbords vinkel, så den kan stå som en skærm hvis man skal se film, ja eller dække og beskytte skærmen naturligvis.
Indrømmet....jeg ELSKER NYT TEKNISK GREJ!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Gratulerer!
Jeg har også en slik. Den er genial til å vise bilder på, til å se film på, til å lese bøker på, til å laste ned avisen på. Til å bruke på internett .....Vi kjøper snart en til slik at mannen min og jeg får hver sin.

Pernille sagde ...

Den bliver I SÅ glade for, men pas på, den er vanedannende. Syntes lidt det var noget pjat da min mand ønskede sig en til jul, men nu vil jeg også have en, for en er slet ikke nok. Og så er det vildt at se vores 2 årige søn navigere rundt på skærmen og selv finde tegnefilm og spil frem (det har han mere tjek på end mig). Har ladet mig fortælle at den nye model har kamera i - tænk hvor nemt det bliver at blogge med sådan en...

Tillykke med den.

Unknown sagde ...

DÉT er da rent blær!

Anonym sagde ...

Læse bøger :-)

Jeg har jo en til låns i 3 mdr. og jeg kan allerede nu sige, at det vil en tårevædet afsked, når jeg skal af med den igen :-D

Jeg synes at den er SÅ fed og smart. Det eneste problem hvis vi havde sådan en: at vi ikke havde 2 (for vi ville "slås" om den hele tiden......)

Mange hilsner
Birthe

Mette sagde ...

...jeg fik sådan et styk legetøj af min søde mand til min fødselsdag - og jeg må erkende, at jeg er ret glad for den!

Mette sagde ...

PS -jeg investerede så i et Moleskine etui, som jeg er lige så glad for! Incl. en blok.