fredag den 29. april 2011

Den her venter.....

Ja altså ikke bænken, så godt kender I mig nok efterhånden. Det er ikke der jeg tilbringer tiden. (Det skulle da lige være med et hækletøj).
Men haven. Haven venter på at få fjerne lidt ukrudt og blive nusset lidt om og gødet og vandet og plejet og snakket med.
Og lørdag skal der hentes planter på torvet til krukker og drivhuset.
Har du noget der venter du skal nyde weekenden med?

8 kommentarer:

Signe sagde ...

Skønt legehus! Er det selvbyg?

Unknown sagde ...

ja en weekend hvor vi skal til fødselsdag, have gæster og løbe kvindeløb - så bliver det vidst ikke tid til meget mere.

Unknown sagde ...

Hagen din er fin. sånn passelig ryddig. Jeg skal nok se en flokk med herlige barnebarn og være sammen med Steven, min supergutt.
Gleder meg og vi får strålende vær. :))

Eva sagde ...

Flytning for datter (til lækker lejlighed, som hun har været SÅ heldig at få), - iform kvindeløb, - en tur til IKEA i morgen efter sofa...., og så er den weekend vist også brugt.
Min have må kalde en anden dag, hvis den vil nusses.

God weekend.

Mivsel sagde ...

Randers regnskov, et spændende seminar med kæresten og måske lidt strik - skønt! :)

Karin Grøn sagde ...

Jeps--- haven- mangler kun ganske lidt- har luget i morges kl 7.30 i nattøj- jeg elsker det- og har klaret køkkenhaven inden middag- kirsebærtræerne blomstrer og så skal man så rødbede--- både gul og rød i år--- og mangefarvede bladbeder---men jeg har valgt at vente med både bønner og squash--- kald mig kylling men jeg tør ikke før efter 15. maj- vi bor trods alt ved havet. Man jeg skal have gødet roser 2. gang og klippet plæne 1. gang i dag--- så må vi se hvad jeg ellers når.

www.frunielsen.com sagde ...

jeg hygger også med planter for 4 gang kan ikke få nok at drivhusplanter og masser og masser af krukker med hortensia og diverse. jeg ´siger hvert år at nu skal jeg ikke plante så meget men men jeg kommer til at overskride hvert år også i år tager lige billeder imorgen,-- men men det er jo så livsbekræftende med al vore hygge og planter og duge og nips,-- jeg kan bare ikke få nok,.. ti hi ti hi frunielsen

Daniela Cerri Art sagde ...

My God!!!! ALL MAGIC, SUPER, FANTASTIC!!! <3!