fredag den 4. september 2009

Videre udvikling af en idé

I det nye julekatalog fra Stof og Stil har vi lavet denne bæltetaske. Ideen var bl.a. at man kunne trykke numre eller bogstaver på med de nye stencils og tekstil trykfarve.
Men man kunne jo også lave den seje udgave....


Dorthe som er designer på modekataloget hos Stof og Stil, har været i gang med beaver nylon.....og det kom der dette rå og lækre look ud af.


Ja, man skal bare fortsætte med at udvikle...ALT kan blive til noget andet eller meget bedre.God fornøjelse med kreativiteter i week enden.

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Ja, den ble ganske råstilig i bevernylon. :-)

Hilde sagde ...

Kjempegod ide!
Ha en fin helg!
Klem

Ida sagde ...

Heisann Karen!

Du - tusen takk for kommentaren i stoff&stil inlegget! Det er kjempekoselig at du sender den videre til Dorthe - blir litt *stoltÆ jeg da! Du kan hilse å si at det er pingvin-feber i Bergen :-)

Fretex er en bruktbutikk - eller secondhandbutikk! Fretex skal gi jobb til mennesker som har vanskelig for å komme seg ut i arbeidslivet - altså de som anligvis ville vært nødt å gå på attføring (være uten jobb, og dermed betalt av staten).
Fretex finnes i hele Norge - og selger alt av møbler, pynteting og klær/sko. I utgangspunktet en 'billig' bruktbutikk - men i disse trendtidene har nok prisene steget endel! Får nye varer hver dag - og har forskjellige 'stasjoner' rundt i Norge fom innsamling. Ett utrolig bra tiltak for miljø og mennesker:)

Ha en fin helg! Klemmer fra Ida

ps. kanskje eg skulle sy meg ett arbeidsforkle til jobben - er jo sykepleier vet du - kunne komemt godt med!! :)

KATE ♥ sagde ...

Disse veskene var min smak.
De var rå!