lørdag den 26. september 2009

Hvorfor er hele verden grå?

Jeg har lige været på "små shopping". Og mode billedet er jo gråt.....gråt og gråt. Men hvorfor?

Halvvanter fra H&M til 39 Kr. T-shirts samme sted.

Min lækre taske fra et Københavnsk accessories firma.

Masser af armbånd er grå....men

Jeg har da helt vildt lyst til farver. Har lige høbt en ny lille "scala" til mine armbånd.

Når nu det hele er gråt, så MÅ der vel være plads til en farveklat.
Jeg undrer mig stadig med Karen Marie over, hvorfor jeg altid inspireres når der er mange farver sammen....helst en hel scala.
Er du mest til farver eller basis baggrunde som grå?

14 kommentarer:

Unknown sagde ...

Farver ! Hele 2009 har jeg haft et stort behov for farver :-)

Kisser sagde ...

Endelig farver.
Gråt er Vorherres farve til en gråvejrsdag.
Min basisyndlingsfarve er hvid.

Lavendel sagde ...

Jeg siger som Miri - i mange år har jeg været til sort og måske gråt, bordeaux og grønt - men dette forår kom farverne snigende ind på mig. Jeg er fx stadig vil d med Aluminias stel "Confetti" i alle de skønne farver - har sat doeskelligt farvede knopper på min sorte købmandsdisk...kort sagt jeg er til farver nu.

Tine sagde ...

Jeg har alle basic tingene ( t-shirts, leggins, sko, støvler og så videre ) i sort og hvidt for så er det lige meget hvor farverig en ting jeg puttet det sammen.

For jeg har så afgjort mest farverigt tøj i min garderobe. For jeg elsker stærke farve samt skøre mønstre på tøjet.

Miss Midtjylland sagde ...

Jamen du har jo ret! Selv hilmen er grå. grå kan være super flot, men jeg synes altid, det er når det er i selskab med andre farver. Så vil det jo bare være sådan at den grå farves effekt er at fremhæve den mere sprælske farve - og hvad er der fedt i det? Men egentlig er det jo også sådan med sort, som faktisk det meste af min gaderobe består af. sort kan nu også være super pænt alene, men bliver det for kedeligt, tager jeg et sprælsk tørklæde på.

Birgitte sagde ...

Fed taske Karen. Og jeg elsker grå. Det bliver sjovt at se dig onsdag. Mon du er i gråt eller farver???
God aften;-)
Birgitte

oklyous sagde ...

Jeg må tilstå at jeg er helt vild med grå! Sort tilgengæld, er forfærdelig i mit hoved...
Men når man kigger i min gaderobe, ser man farver. Jeg kan ikke leve uden farver!

Nina sagde ...

Jeg er nu altså også glad for grå. men det er nok mest fordi det går godt til farverige sager om arme og hals! Smuk taske du har fundet.

Maria sagde ...

Øhhh..... Tja.... Aj, der er vist ingen tvivl om hvad jeg mest er til :-) Bare giv mig masser af farver, så er jeg glad. Farver giver mig energi, inspiration, humør, og gør mig kreativ. Men jeg kan også lide gråt, sort, hvidt, osv... Bare helst MED flere farver til.

KH Maria.

Unknown sagde ...

Det er nå liksom veldig stiligt med grått da. Har forresten kjøpt meg en tøff grå ullkåpe. Jeg bruker mye farger for tiden, før gjorde jeg det bare om sommeren. Vet ikke hvorfor. Ha en god helg. :-)

Unknown sagde ...

Jeg elsker faktisk farver, men må så også indrømme, at når jeg så endelig vælger tøj er det som regel i de klassiske farver, sort, brun, grå etc... hvilket godt kan irriterer mig lidt.. Jeg prøver virkelig!!!!

Mette sagde ...

Jeg elsker farver - helst mange af dem. Det inspirerer mig! Jeg går aldrig i sort tøj, men til gengæld er jeg vild med grå cardigans, toppe og uldne sweatre.

Unknown sagde ...

Jeg har altid og vil nok altid være til de grå/mørke afdæmpede farver. Men det hjælper rigtig meget med sølvkanten, så ser det altså mere stilet og moderne ud...synes jeg:)

Karen Marie sagde ...

Nej hvor dejligt at du har lagt et link til mig:0)(og en ære ved en der er på top 100 - i øvrigt sejt at du er på listen!)
Mon ikke vi kan bruge resten af livet på den farve gåde?? Men du har ret der skal lidt farver til!Ses på onsdag, har lokket min kollega med på inpirationstur til Roskilde:0)