lørdag den 10. marts 2012

Hverdagens små fif

Jeg har for flere år siden fået fingre i Oscar Umahro Codogans skønne mad bog: 
"Køkkenrevloution på høje hæle".
Fra den har jeg hentet et lille fif, som er min hverdags goodie nu.
DU finder den på side 17.....mandler i vand. Hvad, hvorfor og hvordan.? Læse mere i bogen. 
Du kan ikke nyde smagen herfra...men så farven da i det mindste.



4 kommentarer:

Merete sagde ...

kender dem godt - de får en super lækker smag ;0)

Helle sagde ...

hvor langt tid skal de ligge i vand ??

Lisette sagde ...

Jep, de er virkelig gode. Hmm, ved det ikke helt, da min veninde plejer at lave dem, desværre.

Stina sagde ...

åh... er også en ret stor fan af mandler som snack. kan varmt anbefale denne variation også
http://www.syre-base-kost.dk/opskrifter/soya-mandler-en-nem-hverdagssnack/