mandag den 13. juni 2011

Japansk mad, men ikke sushi

Pindsvinemanden lavede japansk mad til aften.
Men det var IKKE sushi denne gang,
derimod kylling med asparges og en næsten kulsort sovs til, med bl.a. soya og brunfarin.



 Og en for mig, helt anderledes agurke salat.
HURRA for mandens skønne "Japan-nørd" venner, der lige ved hvordan man gør.

Nu er det prøvet....næste gang bliver det for gæster.


3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor ser det dog lækkert ud! :-)

Mange hilsner
Birthe

Anonym sagde ...

Det ser så lækker ud!!! Kan man spørge om pindsvinemandens opskrift? Hvordan mon i alverden de der asparges havner inde i kyllingestykkerne??
Sultne hilsner
Kamilla

Karen Klarbæk sagde ...

Jeg skal spørge ham når jeg er hjemme sent i aften.

Detsmagte vildt godt og "japansk"....

Karen