torsdag den 2. juni 2011

Hindbær snitter 2 og 3

Lige om lidt ruller jeg den 3 portion ud i min testbagning af hindbærsnitter.
Jeg bruger altid min egen lille kagerulle fra jeg var barn.
Den ruller som en drøm, og så fylder den ikke så meget i skuffen.

 Sådan ser 2. test ud....og de er mega gode :)

9 kommentarer:

Unknown sagde ...

Skulle gjerne smakt på de.Jeg går til min sønn og ser om der er noe å smake på. vi har innevær og da hjelper det å kose seg med kake. :))

Randi B. Jensen sagde ...

Man bliver da helt lækkersulten, når du viser alle disse lækre hindbærsnitter, spændende at hære, hvilken opskrift, du synes bedst om.
Jeg er lige ved at bage en skumkage med rabarberkompot i - rabarberne er fra haven, det var den portion, planten kunne give i år, den er ny og ikke så stor endnu. men forhåbentlig begynder hindbærerne snart og så vil jeg også bage hindbærsnitter, for jeg kan høre, det er et hit hos børn og børnebørn for tiden og ja, jeg kan se her hos dig, at det vist er en trend i tiden :-)

Marina sagde ...

Sikken skøn lille kagerulle. Jeg har to magen til som børnene har fået engang men jeg bruge nu som regl en større når jeg selv bager.

Jeg er vild med dine betragtninger om delesamfundet og glæder mig til at høre hvilken opskrift du foretrækker.

Lis sagde ...

Glæder mig til at høre resultatet! Jeg er den heldige vinder af en dejlig mand som elsker hindbærsnitter :-D
Rigtig god aften
Lis

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Jeg er MEGET imponeret over at du bare lige smækker hele 4 forskellige slags på bordet! Venter spændt på testresultater og opskrifter:-)

Belinda sagde ...

Tak for i aften. Skulle hilse at sige fra kæresten at han synes det er en rigtig god opskrift på dem jeg fik med hjem :)

Anonym sagde ...

Kære Karen, jeg ommer måske "for sent" med mit forslag. Men jeg synes du skulle engang prøve Meyers hindbærsnitter - opskriften til dene enestående, meget delikate version med ægte hindbærsmag (!) og uden et tyk lag sukkerglasur finder du fx i Meyers sommermagasin (også på nettet). På grund af tidsnød købte vi hindbærsnitter i Meyers bageri i dag. Fire personer har smagt den og alle er enige i at det kan næsten ikke gøres bedre. Fra nu af bager vi dem selv og efter hans opskrift! Fortsat god bagelyst, med venlig hilsen Erika

Karen Klarbæk sagde ...

Meget bedre sent end aldrig Erika. Tak for tippet. Det skal da prøves.

Linda sagde ...

Jeg venter stadig spændt på en afgørelse, hvilken opskrift vandt - og vil du dele? :-)