søndag den 13. marts 2011

Brødbagning + eksperiment = weekend

Jeg skulle jo lige nyde at det var weekend og dermed tid til brødbagning.
Har prøvet Pains à l'Ancienne fra "hjemmebagt" af Hanna Risgaard
(Damen bag skærtoftmølle)
Her er et par billeder fra processen....
bl.a. er der noget med ekstra koldt vand og lang tids hævning.....og

Et helt formidabelt resultat. Uhm.
Vi er på vej til fødselsdag og brødene er lige kommet ud af ovnen, så de kommer da med.

10 kommentarer:

Britta Svanborg sagde ...

Lækre ser de ud.
Bare det var mig, der havde fødselsdag. Uhm.
Hilsen Britta

Unknown sagde ...

Øj hvor ser de dejlige ud

Anna Banana Butterhair sagde ...

Mums hvor ser det lækkert ud! Der er bare ikke noget bedre en helt frisk(hjemme)bagt brød der lige er kommet ud af ovnen.

Diktesoph sagde ...

Uhm. Der er ikke noget som friskbagt brød. Især duften af det.
Har selv tit kigget på den bog - skal man bruge deres egne produkter til opskrifterne? Synes ikke det er ret mange af dem man kan få i den lokale?

mette b sagde ...

Jeg har også væet i gang med durumboller og et par baguettes, så her dufter skønt.
God søndag

Frøskuffen sagde ...

Det ser rigtig godt ud. Er den god sådan en stenplade ?

Ruter & Hjerter sagde ...

mmm jeg kan kjenne duften helt hit:) Det så nydelig ut:)

Stine sagde ...

De ser lækre ud :) Jeg får helt lyst til at bage...

Karen Klarbæk sagde ...

Måtte låne en stenplade af en veninde. Den må anskaffes snarest muligt. Man kan altid bruge andet mel. Men jeg må sige at skærtoftmølle mel er rigtig lækkert.
Før brugte jeg altid aurions mel men det her er bestemt også godt.

Karen

Anonym sagde ...

MUUUUUUUUUUUMS! Dét nærmest dufter ud af skrmen ;) Har faktisk bogen stående på min ønskeliste - går ud fra du mener den er anbefalelsesværdig?!?
Velbekomme...