Gulerodssuppe som er nem super velsmagende.
Ingredienser:
2 store hakkede løg
1 kg gulerødder
400 g Pikantost
1 liter fond ell. bouillion
Olie
Tilberedning:
Løgene hakkes og svitses i olien i en stor gryde sammen med revne eller udskårne gulerødder.
Tilsæt fonden og lad suppen koge i mindst 15 min.til gulerødderne er møre.
Tilsæt pikant osten og blend suppen med en tavblender. Smag til med salt og peber.
Pas på med stænk på tekstiler når du blender....gulerod farver let :-)
Forlag til tilbehør:
Sprødristede bacontern
Stegte små kyllingestykker
Stegte champignon eller andre svampe
eller Kogte pastaskruer
Eller en kombination af 2 eller 3 dele.
Nem at varme op:
Du kan varme bare en enkelt portion som madpakke eller en let frokost.
Ved at lave en stor portion kan man have mad "to go" i flere dage i køleskabet.
Sæt læderstrop i, og den er nem og dekorativ at have hængende i køkkenet.