Jeg skulle jo lige nyde at det var weekend og dermed tid til brødbagning.
Har prøvet Pains à l'Ancienne fra "hjemmebagt" af Hanna Risgaard
(Damen bag skærtoftmølle)
Her er et par billeder fra processen....
bl.a. er der noget med ekstra koldt vand og lang tids hævning.....og
Et helt formidabelt resultat. Uhm.
Vi er på vej til fødselsdag og brødene er lige kommet ud af ovnen, så de kommer da med.
Lækre ser de ud.
SvarSletBare det var mig, der havde fødselsdag. Uhm.
Hilsen Britta
Øj hvor ser de dejlige ud
SvarSletMums hvor ser det lækkert ud! Der er bare ikke noget bedre en helt frisk(hjemme)bagt brød der lige er kommet ud af ovnen.
SvarSletUhm. Der er ikke noget som friskbagt brød. Især duften af det.
SvarSletHar selv tit kigget på den bog - skal man bruge deres egne produkter til opskrifterne? Synes ikke det er ret mange af dem man kan få i den lokale?
Jeg har også væet i gang med durumboller og et par baguettes, så her dufter skønt.
SvarSletGod søndag
Det ser rigtig godt ud. Er den god sådan en stenplade ?
SvarSletmmm jeg kan kjenne duften helt hit:) Det så nydelig ut:)
SvarSletDe ser lækre ud :) Jeg får helt lyst til at bage...
SvarSletMåtte låne en stenplade af en veninde. Den må anskaffes snarest muligt. Man kan altid bruge andet mel. Men jeg må sige at skærtoftmølle mel er rigtig lækkert.
SvarSletFør brugte jeg altid aurions mel men det her er bestemt også godt.
Karen
MUUUUUUUUUUUMS! Dét nærmest dufter ud af skrmen ;) Har faktisk bogen stående på min ønskeliste - går ud fra du mener den er anbefalelsesværdig?!?
SvarSletVelbekomme...