torsdag den 15. februar 2018

Smuk serviet til sort, storblomstret porcelæn


Jeg er blevet så vild med mine nye servietter, jeg synes passer perfekt til bl.a. Royal Copenhagens Musselmalet og Mega serier. Og Royal Copenhagen har jo også et stel med sorte blomster. Eller som alle jer, der har set stellet tæt på godt ved, er farverne jo ikke helt sorte, men mere grå.


Min Night Shadow passer perfekt til, så jeg er selvfølgelig ved at hækle servietterne, der passer smukt til i både stil, mønster og farve. Og har du endnu ikke musselmalet stel, kan du stadig nå at begynde at samle :-)

Du har sikkert allerede set mit opslag med en gratis opskrift på en middagsserviet og opslaget med kaffe- og frokostservietterne, hvor det er de smukke blå farver jeg bruger (Dark Lavender og Lavender). En samlet opskrift på den smukke serviet i kaffe-, frokost og middagsstørrelse kan nu også købes som postkort på min webshop.


Men den smukke, blomstrede serviet kan jo hækles i alle tænkelige farver, så de passer til lige præcis dit stel og hjem.

Og er du ikke så vild med blomsten, men gerne vil have genbrugelige servietter i økologisk bomuld, er der helt sikkert inspiration at hente i min "serviet bog", der fås som både e-bog og trykt bog.

Ingen kommentarer: