fredag den 22. april 2016

Hæklet sengetæppe MARSEILLE

Tidligere har jeg lavet et 
stort arbejde for at samle alle Danmarks hæklede servietter.
Det er foregået sådan, at læserne af min blog har indsendt billeder af deres gamle servietter fra familien. Siden har vi lavet en opskrift af hver og lagt dem ud gratis lige her:

 Siden er jeg gået i gang med en samling hæklede antikke tæpper.
Målet er at opskrifterne igen skal blive tilgængelige for hæklere.
Arbejdet er imidlertid stort, så denne gang tillader jeg mig at tage penge for opskriften.
Og der er flere på vej i samlingen.

Marseilles tæppet ser du på billederne herunder:

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Karen - sikken et arbejde og sikke nogle smukke tæpper! Jeg skal helt sikkert i gang med ét af dem. En lille feedback mht. din opskriftsamling: under "Yderligere information" kunne det være super brugbart med flere oplysninger såsom færdigt (cirka) mål, garnforbrug og hvilken hæklenål der skal bruges. Så vidt jeg kan se er man nødt til at købe opskriften før denne information bliver tilgængelig, og det er jo lidt ærgerligt at købe en opskrift hvis det så viser sig, at det færdige tæppe f.eks. er alt for lille til ens seng.

Tusind tak fordi du gider kaste dig ud i det store arbejde (det samme gælder for de hæklede servietter) - du skal vide, at det er værdsat!

God weekend fra

Kristina.

Karen Klarbæk sagde ...

Vi er gået i gang med det samme. Der kommer nu forbrug og foreslået str. Hæklenål på alle opskrifter på webshoppen. Tak for input.

Karen

Unsere kleine Farm sagde ...

Ohhh, I love your blanket!!

Anonym sagde ...

Alletiders Karen - det er dælme effektivt! Glæder mig til at se resultatet... forhåbentligt er Marseilles-tæppet perfekt til vores seng. Det er noget af det flotteste jeg længe har set, så jeg drømmer om at kunne afgive en bestilling.

Hilsner fra Kristina.

Anne-Mette sagde ...

Hvor er det flot! Sikke et arbejde, men det er også et tæppe, der vil gå i arv, vil jeg tro 😊

Andrea sagde ...

Hej Karen,
Søger du flere gamle tæpper? Der ligger et sengetæppe i mine forældres sommerhus som min olde eller tipoldemor har lavet. Hvis du søger flere, kan jeg tage nogle billeder og sende? :)
Vh Andrea

Karen Klarbæk sagde ...

Meget gerne Andrea. Vi skal bare være sikre på, at tæppet er over 50 år gammelt, for jeg laver jo ikke reproduktion opskrifter for at genere nogen mht. ophavsret.
Min mail: karen@karenklarbaek.dk

Tak :-)