onsdag den 1. januar 2014

Godt Nytår 2014

Kære Blogvenner
Det har været et hæsblæsende år. 
Jeg skiftede job 1. August, forlod mine ELSKEDE SØSTRE (Grene) og tog nye sider af mig selv i brug.
Jeg blev heldigvis alligevel i stand til at afse tid til at dele min hæklepassion med seerne på TV2 Fri/Frihuset....og kommer på skærmen der igen snart.
November overtog jeg så lige et par ekstra tjanser på arbejdet (Produktchef og indkøber af trendvarer) så jeg ikke kun skal udvikle nye koncepter og dele af forretningen, men også få det til at ske i praksis.
Passer mig nu fint da jeg trives med MEGET arbejde og jeg samtidig har fået tildelt ansvaret sammen med 14 fantastiske medarbejdere i indkøbsafdelingen.
Så vi kan hjælpes ad med at inspirere og at få ting til at ske, så du i fremtiden kan blive inspireret af andet end bøger i kæderne: Bog & idé, Bøger og Papir og Boghandleren.
Der er fart over feltet hele 2014 tør jeg godt love....også her på bloggen, som desværre er blevet en smule nedprioriteret i perioden op til Jul, hvor der ganske simpelt ikke var flere timer at tage af.

Jeg håber I holder ved, og vil nyde at hækle, og læse med, her på bloggen i 2014

RIGTIG GODT NYTÅR

Udsigten i aftes fra kærestens lejlighed

4 kommentarer:

Gaia´s mor sagde ...

Rigtig godt nytår til dig.
Glæder mig til at se dig i TV igen!
Du har inspireret mig til at hækle igen. Plejer at strikke, men rart med variation. Har netop fejret sølvbryllup, og havde brug for et total afslapnings-håndarbejde. Gik i gang med at hækle et tæppe, i garn, som jeg købte til trøjer, til mine piger, da de var små! Nu går de på universitetet!
Jeg vil glæde mig til at læse med her, også i 2014.
Kærlig hilsen Joan

Eva sagde ...

Godt nytår.

Anonym sagde ...

Godt nytår Karen. Håber det bliver fyldt med stjernestunder...
Jeg beder altid familien om at gå i boghandlen, fremfor BR mm og finde gaver til mine unger-fremover vil det da blive endnu vigtigere ;)

Curly sagde ...

Godt nytår Karen!
Vi bliver næsten nødt til at ses i det nye år .... Jeg får jo også lidt mere tid til kreative sysler nu hvor jeg skal til at studere.
Tillykke med det nye job + de ekstra titler!

Kæmpe knuuz herfra