mandag den 11. november 2013

For mig er vinter bare noget der skal overståes....

Og jeg kan næsten ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til der igen ser sådan ud i min lille gårdhave....


Eller til jeg igen kan plukke dem her....

Hvad glæder du dig til....Vinter eller har du det som mig?

9 kommentarer:

Tine - Design By T sagde ...

Ja, billederne er lækre og bærene værd at vente på. Men vinteren kan bruges til mange dejlige ting, først og fremmest er der jo sytøjet, herefter er der jo varme fra brændeovnen og en god film, enten der hjemme eller i biografen. Og når sneen kommer (for det gør den jo) så kan man lokke sin kæreste med til en sneboldkamp eller gå en tur i skoven hvor træerne er så flotte med vinterbeklædning på! Så der er masser at glædes over vinteren igennem, men jeg ser nu også frem til foråret igen!

Unknown sagde ...

Årstiderne er for mig noget vigtigt, hvori jeg i hver af dem har noget, der er værdifuldt for mig. Efteråret og vinteren er der, jeg er allermest kreativ og får de fedeste ideer. Jeg elsker vinter, bevares - følelsen af at få en blytung himmel i hovedet i november er da knapt så charmerende, men det, man så kan finde på, netop fordi himlen falder ned i nakken, er så så meget mere farverigt...
Jeg elsker simeplthen, når Danmark bliver tvunget i knæ af sne. Når mennesket tvinges til at sætte farten ned. Forhåbentligt kan vi i de stunder lære at se hinanden istedet for hinandens fodsåler...

Unknown sagde ...

Jeg er glad for alle årstider, men tilstår mit forhold til vinter er noget ambivalent.... Holder meget af nov. Og dec. Men januar og februar kan jeg næsten ikke overskue.... Jeg er nok dybest inde et forårsmenneske med al dens kriblen og krablen.... :0)

Anonym sagde ...

Jeg prøver også bare at overleve den mørke tid :)

mette sagde ...

hrm....hvad er det for nogle onde billeder :) Jo tak - kender fornemmelsen. Har i år bestemt mig for at november skal være god! Så det arbejder vi med - november og mig.

Angelikas quilts and knits sagde ...

Jeg hader at forlade huset i mørke og vende tilbage når det er mørkt ! Og det eneste positive jeg kan se i sne er at den lyser op i mørket.
Så ja, vinter er noget der bare skal overståes :-)

mange hilsner
Angelika

Unknown sagde ...

Jeg har det på samme måte, men etter hvert som tiden går så fort ser det ut som om jeg må nyte den mørke tiden også. Men ingenting er som lyset og den varmere årstiden.
En fin kveld til deg. ;-)

Moster Lene sagde ...

Du kan tro, at jeg glææææææder mig til vinter - kan slet ikke få nok af kulde og sne.

Så når alle andre går og brokker sig over; "SUUUUK...kunne den sne ikke snart tø?!" - Så går jeg i mit stille sind og tænker - "Nej sgu'! Der skal da komme mere!!"

Elsker efterår og vinter - ingen anden årstid kan slå dem :o)

Lene sagde ...

Jeg er vild med alle årstiderne, der jo hvor har sin charme.
Mest holder jeg af efterår og vinter. Forår har altid været øv-årstiden for mig, men efter vi blev gift i foråret, så er jeg jo kommet til at holde af den årstid også ;D