lørdag den 3. august 2013

Blomster på første dag på det nye arbejde...

Nu går det løs.....altså når jeg lige har holdt en ekstra uges ferie.
Men jeg har været i gang og allerede haft to spændende dage i mit nye job som Forretnings- og konceptudvikler hos Bog & Idé kæden.

Det kunne være sjovt at høre hvad du forventer at finde i en boghandel?
Og køber du overhovedet bøger sådan "face to face"?
 

17 kommentarer:

Lotte sagde ...

Hvor bliver det spændende med dit nye job!
Ja, jeg køber skam gode, gammeldags bøger Face-to-Face i boghandelen, meeeen jeg kan også finde på at købe en bog i Kvickly. Min datter har studiejob i Arnold Busck, så jeg køber naturligvis helst bøger hos hende :-)
Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på hos Bog og Idé :-)
Kh Lotte (www.lottesroom.blogspot.dk)

Connie sagde ...

Tillykke med det nye job :-) ... jo jeg handler skam i Bog & Idé ... køber helt almindelige gammeldags bøger :-) ... og så handler jeg skriveredskaber osv. i butikken også. Ser frem til om du finder på nyt spændende!

Mette M sagde ...

Tillykke med dit nye job :-)
Jeg køber bøger i butik, på nettet og i dagligvareforretninger, afhængig af udbud og behov. Noget som for mig er virkelig vigtigt når jeg handler, er god service. Det kan faktisk få mig til at undgå forretninger, hvis jeg et par gange har oplevet, hvad jeg synes er dårlig service. Det er jo en svær ting at definere, men min opfattelse er at der i nogle forretninger er en slags kultur, hvor kunder er "besværlige". Det bliver selvfølgelig ikke sagt højt men jeg fornemmer det. Og det gider jeg ikke (gammel og sur er jeg blevet... :-)
Ved ikke om du kan bruge det eller om det er dit område. Derudover forventer jeg faglig viden og der er jeg faktisk ofte imponeret i de boghandler jeg kommer i :-)
Kh,
Mette

Karina Bunkenborg sagde ...

Tillykke med dit nye arbejde. Det bliver spændende for dig! Jeg køber helt klart helst bøger i en boghandel. Jeg kan godt lide at gå rundt og snuse og se hvad der er på hylderne. En god betjening er bestemt også noget jeg sætter pris på. God ferie!

Elena - Cupcake By Me sagde ...

Tillykke med nyt arbejde! Jeg tænkte straks på Søstrene Grene uden dig - lidt svært at forestille det :) Håber at de holder standarden :) Men kan godt forstå at efter så mange år trænger man til noget nyt med lidt udfordring i. Måske kommer der mere fokus på håndarbejdsbøger? Det er danske bogforretninger ikke så gode til. Har været i England i sommerferien og oplevet at håndarbejdsbøger og bøger i det gele taget er bedre eksponeret i deres forretninger. Arnold Busch er dog god til at lave tema-udstillinger, men håndarbejdsbøger har jeg ikke set i dem... I Bog&Ide handler jeg kontorartikler til børnene, og har lige købt en skoletaske - der er stor udvalg i disse ting og servicen er god. Det var så mine erfaringer. Held og lykke det nye sted! :)

Anonym sagde ...

Jeg tænker at især børne-ungdomsdelen skal ha et boost!!
Gerne med puder, bladre-eksemplarer, fortælle-events, tegnegrej til fri afbenyttelse etc. Fokus på historie og det kreative. Fx eventyr med opfordring om at tegne til.

Til de voksne: cafe med god (automat)kaffe - gerne mod betaling - fede bladre-eksemplarer, skønne stole etc.
Man skal i det hele taget kunne mærke at det er historiernes univers - lidt a la et fedt bibliotek. Så skulle jeg nok gribe en bog med hjem i ny og næ. Eller et fedt magasin!!
Kh. - og pøj-pøj med det
/S

Belinda sagde ...

For mig handler mit køb om prisen og oplevelsen.
Nogle boghandler skræmmer mig fordi jeg føler det kun er for folk der ved en masse om en masse forfattere.
Mens andre sælger skrammel og så bøger ved siden af.
Jeg tror oplevelsen er det der ville få mig til at komme i en fysisk boghandel.

Stine sagde ...

Tillykke med det nye job glæder mig til at se hvad du har for.
Jeg har altid købt mange bøger og gerne i en boghandel hvis prisen var ok. Nu bliver det primært til skriveartikler og papir osv.
Jeg ville synes det var fantastisk hvis man kunne købe e-bøger fysisk i butikken fx som et slags gave kort med en kode på så man kan gå på nettet og hente bogen ned det ville gøre det meget nemmere fx at give en e-bog som gave.
Ellers som andre skriver så gerne flere hobbybøger og et spændende miljø at shoppe i.

bare WUNDERBAR sagde ...

Tillykke med dit nye job Karen.. :)
Jeg kommer dog til at mangle dit touch hos Søstrene er jeg ret sikker på!
Vi køber bøger, skoletasker og min mand køber et utal af ballpenne og den slags til at tegne med.. ;)

juncher sagde ...

Udvidet tegnematerialer for voksne fx bøger om Zentangle

Katharina sagde ...

Ja, jeg køber bøger IRL - hvis jeg er i boghumør, og ikke lige ved hvad jeg vil have, så tusser jeg rundt og ser på bogrygge og lader mig inspirere. Det er lidt som en opdagelsesrejse for mig...

spuur spot sagde ...

Hej Karen og tillykke med dit nye job :)
Jeg handler af og til i en boghandel men det bliver ofte til nethandel da det jo er nemmere hvis man ikke bor lige i byen eller i nærheden. Noget jeg virkelig savner er HÆKLEBØGER/blade - dem kunne vi godt bruge nogle af her i Danmark. Alle andre steder fås de i hobetal men os danskere skal "nøjes" med at bestille hjem fra udlandet og til en mega høj portopris. Så det savner jeg at kunne købe i boghandlen lokalt i Danmark.
kh June

Helle D sagde ...

Tillykke med dit nye job Karen! Nej det sker desværre alt for sjældent! De har bare ikke det spændende udvalg af anderledes hobbybøger, som jeg kan finde på nettet - nok fordi vi er for få, der går efter "det skæve"... Har nogle gange tjekket, om jeg kunne få dem igennem Bog og Idé men synes, at det er MEGET lettere at bestille direkte på nettet... og ofte også billigere..og hurtigere.... deres tegne og skriveartikler er simpelthen for kedelige og "gammeldags"...sikkert ikke mindet på mig men på skolebørn ;-) Tilføj endelig alle neon-prikkerne (tak Karen!!!) fra Søstrene - hvad med mere fokus på fedt silke og gavepapir? Nok ikke et kerneområde i en BOG-handel ;-) - men DET kunne lokke mig ind ;-)Kig på Paperchase!!! DE kan noget godt ;-) - men har alt for få salgssteder i DK..

Karen Klarbæk sagde ...

Hej og tusind tak for alle de fine kommentarer. Dejligt med gode udmeldinger. Der skal jo udvikles på msnge planer, når der skal ske forandring.
Glæder mig til at komme i gang.

Karen

www.frunielsen.com sagde ...

Jeg ville også blive glad for en håndarbejdsafdeling --- med stort udbud af kreative bøger -- de skal altid bestilles og man vil jo gerne lige kigge bogen før valg. Køber altid bøger i bog og ide især til min literaturelskende søn. Men prisen afgør det også så supermarkedet bruges også.

Anja Egelund Hartvig sagde ...

Tillykke med sit nye job.
Det er nogle rigtige gode forslag der er kommet og jeg er fuldstændig enig!
Jeg køber ikke så tit bøger i Bog & Ide til mig selv, men tit i gaver til andre.
Synes det kunne være fedt hvis udvalget kunne være lidt mere skævt.
Og så tænker jeg lidt hvad mon det der Idé dækker over? At man kan få ideer til at hvad man kan læse eller ideer til kreative sysler? Eller?
Det kunne være fedt hvis der kunne være muligt at købe flere ting til kreative sysler, især papirvarer og redskaber.
Glæder mig til at se hvilke forandringer der kommer til at ske med Bog & Idé
Mvh Anja

Ellen Kathrine sagde ...

stemning a la bogcafe som nogle har skrevet kunne være fedt- og i hjørnet med kreabøger kunne der godt lige være en pakke med knappenåle og lign. da den slags er svære at opdrive i god kvalitet :-)