tirsdag den 9. april 2013

Aldrig mere færdig Levevis humus....så hellere...

Så hellere Kavli økologiske kikærter, så kan man selv lave det til lækker humus på "snydemåden" hvor der ikke skal gå et døgn med iblødsætning og kogning.....Levevis Hummus Dip er alt for syrlig, smager ikke af spidskommen og samtidig alt for findelt....øv da, men prøves skulle det.
Nogle gange vil man jo gerne springe over gærdet hvor det er lavest?

6 kommentarer:

Christina sagde ...

Ja jeg kender det godt. Prøvede også at købe humus på dåse. Det gør jeg aldrig igen.

Mette sagde ...

Jeg har lige lavet hjemmelavet humus med chili og hvidløg :) Det smagte super godt! Hvis opskriften skulle have interesse er den på min blog.

Mvh Mette
http://sommerfuglen-blog.blogspot.dk/

Elsebeth Solskin Christophersen sagde ...

Prøv at lægge 1 kg kikærter i blød natten over, kog en time om morgenen, køl og frys hele portionen ned i tre poser. (eller lav en enkel portion humus den dag og frys resten ned)
Så kan du altid lave humus. Jeg synes selv det er nemmere hvis man gør den proces på et andet tidspunkt end man lige skal bruge det. Og du kan tro at man hurtigt får brugt de poser man så har i fryseren. Både til humus, eller en halv pose i en gryderet :)

Karen sagde ...

Jeg har aldrig fået noget færdigkøbt, der var bedre end det hjemmelavede. Med eller uden snyd. Min yndlingshumus er med hvidløg, citron og citronskal. Den er dejligt frisk. Se evt. her:
http://dalsgaardiskivholme.wordpress.com/2012/06/15/nippemad-nem-hummus/
vh/Karen

flet ogsjov sagde ...

Er nødt til at sige, at hjemmegjort er velgjort. til hver en tid. Men skal man snyde Karen, så er det stadig bedre med ærter på dåsen end færdigrørt humus. Og ja, man kan med fordel forberede en større portion, så er det sååå nemt i en hurtig vending

Camille sagde ...

Nu ved du det til næste gang ;0) tror aldrig jeg har prøvet købe humus lavet på dåse......men som regel er hjemmelavet altid nr 1 ;0)