fredag den 1. marts 2013

Nyt job? Hvor længe har du været ledig?

Pyh for pokker hvor kan jeg føle mig provokeret. Hvor langt er vi ved at være ude? OK... måske den lige er sat på spidsen :) Men alligevel!!!

5 kommentarer:

Heidi L sagde ...

Jeg har været ledig siden februar 10, dog lige med en barsel ind imellem... Men jo, jeg tror jeg vil blive noget harm og så lige give dem den helt rigtige finger, hvis de begyndte at snakke om sådan et job til mig...... :-)

By Klitfelt sagde ...

Den er både tragisk og komisk på een gang...man den RAMMER - for helvede da. Jeg har snar været ledig i 2 år, hvoraf det ene snart er gået med 37 timer i en løntilskuds stilling...men de tæller med som LEDIG! Uf....jeg aner ikke mine levende råd! God lørdag ;O) Batina

Unknown sagde ...

Jeg tror netop denne video er lavet for, at provokere de mennesker der mente at man skulle kunne komme i fagforening som prostituerede. De havde måske nok bare glemt, at det måske ikke er et erhverv man har lyst til at komme i arbejdsprøvning indenfor.. Jeg ville i hvertfald takke pænt nej ;)
Og nogengange skal sådanne hypoteser vises helt konkret før folk kan se, hvor åndssvage deres idéer er ;)

Karen Klarbæk sagde ...

Ja piger....er helt enig. Det er lige her når det sætte på spidsen, at man kan se hvor tåbeligt det er, at man bare SKAL have et arbejde.
Måske der er ting i dette samfund, der går så meget foran dette led, som der slet ikke er gjort noget ved.
MOTIVATION...IVÆRKSÆTTERI...o.s.v. kunne være indsatsområder!
Lad os håbe der snart er nogen der vågner op :)

Unknown sagde ...

Det har ikke noget med at gøre om vi der er ledige, skal tvinges ud i prostitution. Det er heller ikke et spørgsmål om hvorvidt prostituerede skal være medlem af en fagforening.
Det er et spørgsmål om hvorvidt prostitution skal være lovligt.
I dag er prostitution strafbart. Loven straffer de prostituerede med den ene hånd og opkræver skat af dem med den anden. Som der siges i videoen til sidst. Skal prostitution være lovligt?

Mary-Ann