tirsdag den 24. juli 2012

Hvornår er man stor nok?

Hvornår er man stor nok, ikke bare til at se over dem foran, men til at komme med til livekoncert eller festival?


Har denne sommer haft min ældste Karoline på 12 1/2 år med til både Hede Rytmer i Silkeborg og Grøn Koncert i Aarhus.
Måske er man bare stor nok, når man har interessen?
Lillesøster valgte ihvertfald at blive hjemme og lege med en veninde.
Hvornår synes du man er "gammel nok"?

7 kommentarer:

Marlene sagde ...

jeg synes man er stor nok når man rigtig gerne vil, og man ikke blir skræmt af de mange mennesker..

min datter på lige knap 9 og jeg skal til Lady Gaga koncert i septemer i parken.. godt nok med siddepladser:-)

jeg var selv til whitney houston koncert i parken da jeg var i den alder(lige i Bodygard-tiden) og det var en fantastisk oplevelse!!:-)

May-Britt sagde ...

Min datter på 4½ og søn på 1½ var med til Skive Beachparty, bare et par timer. Kirstine tog med mig sen eftermiddag ned og høre Medina og det synes hun var spændende i starten, men så fik hun nok og ville hjem. De var også med i 2011 og se. På med hørebøfferne og alting foregår på deres præmisser og kun hvis de synes det er sjovt. Vi har begge gange bare været der et par timer, mest for at storepigen kunne se, hvad det der festival er for noget.

Jeg kender et par, der ikke ville tillade, at deres teenager på 13 kom ind, så hun fik lov til at gå udenfor pladsen med nogle veninder - hvad sker der lige for det? Det er da langt mere sikkert at færdes inde på pladsen end udenfor. Når Kirstine bliver større - læs: meget større! :-)- må vi lave nogle mødesteder og tidspunkter for, hvornår vi ses. D

Der kommer en tid, hvor de unge lige skal lære at finde ud af den kultur samt få sig nogle kulturchok, og vi voksne forældre må holde os ædru og stå standby.Så kommer tiden for os gamle igen på et senere tidspunkt - ih, den anden ungdom ;-)

anne sagde ...

ved du hvad, når hun gerne vil være der sammen med sin mor, så kan det da ikke gå helt skævt, siger en farmor der godt nok ikke har haft børnebørnene med endnu, måske til næste år
anne

Unknown sagde ...

Jeg er enig med Husmor-Marlene!
Når hun gerne vil og ikke er typen der syntes at mange mennesker og høje lyde er ubehageligt så af-stig-af-sted.
Det er jo meget forskelligt hvordan børn har det med den slags. Mine tvillinger er på hver sin ende af skalaen. Den ene hader høje lyde og den anden elsker høj musik.. gæt hvem der først kommer med Mor til koncert =)

Den lille lykke/ www.hverdagenslillelykke.blogspot.com sagde ...

Seje tøs!

Kirsten sagde ...

Vores yngste var med på Langelandsfestival første gang da hun var et år, hun elskede det hele og stod i sin klapvogn og rockede med til det hele. Hun kunne ikke gå endnu.

lida sagde ...

Hej Karen. Min datter begyndte på "voksenkoncerterne" sidste år da hun var 8 år. Hun æææææælsker nemlig Rasmus Seebach og så fulgtes hele den sammenstykkede familie ad - hun har nu været til 3 koncerter med ham. Den ene på det gamle Statsfængsel i Horsens, hvor også Xander, Ankerstjerne og Burhan G. deltog. Jeg synes det er fantastisk at indvie mine børn i live-musik og dele glæden med dem - og de synes heldigvis stadig (knægten er 14) at det er ok at følges med Mor og bonus-dad:-)