fredag den 13. juli 2012

En perle fra Mosekonen?

Denne uges perle har været længe undervejs til siden her.
For nogle har måske modet....mister det igen... og tænker så alligevel efter nogen tid: Måske jeg alligevel kan få noget godt ud af at vise min blog frem hos Karen.
Som sagt, så gjort.
Her er Morgendug i al sin pragt.
Ja, kig ind...i et nyt, mystisk og dejligt univers.

Som mosekonen selv skriver:
Min blog har ikke noget bestemt overordnet emne, men bærer nok en del præg af min forkærlighed til naturen og dets levende væsner og resurser.
Genbrug på mange måder, forsøg ud i sykunsten, strik, hækling, sæbesydning, *krudtmad*, mine hunde og meget, meget mere, kan jeg nu se, hvor jeg tog et tilbage kig :)
Alt i alt pænt rodet og blandet landhandel + en del give aways, da jeg elsker at give gaver ud. Både af dem jeg selv lægger på bordet, men også nogen som er sponsoreret.
 2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Har tjekket hele hendes blog igennem og den er helt fantastisk. Her er et menneske som lever i god pagt med naturen, sine hunde, de mennesker som omgiver hende og sig selv. Smuk smuk blog som man bliver meget inspireret af. En blog som ikke "larmer" men hviler fint i sig selv. Jeg skal følge den fremover. Så tak Karen fordi vi måtte lære Mosekonen at kende.
Hilsen fra Lina

Karen Klarbæk sagde ...

Det er det der er så fantastisk ved blogverdenen og min mulighed for at dele en bunke skønne blogs med jer, at alle har favoritter. Emner, tonen, ideerne eller bare stemningen.....
Så ja, kig ind her. Hun byder virkelig på noget helt unikt :)

Karen