torsdag den 30. juli 2009

Strandbadning og regnvejr

I Skagen regner det til alt held ikke ret meget. Men alligevel skete det, at vi på vej til stranden opdagede store mørke skyer.

Måske så lang afstand at vi kan nå hjem i tørvejr?


Man bliver kold af sådan en dukkert.



Til sidst kom regnen, men heldigvis mest ude over vandet.



Havet bliver helt turkis. Whau!!!

5 kommentarer:

☆Therese sagde ...

Hei Karen, så flotte bilder! Her har det regnet litt vel mye de siste ukene. Men vi har prøvd å gjøre det beste ut av det :)

Så fine de "nye" armbåndene dine er også! Kanskje jeg må prøve meg på slike etterhvert også ;o)

Ha en god dag,
klem

Prinsesse Elin sagde ...

Hei Karen
Lenge siden jeg har vært her inne. Å for noen koselig innlegg. Nydelige bilder fra Skagen. For en natur. Jeg har ikke fått vært i Danmark enda dette året men jeg tar meg en tur nedover til høsten for å kjøpe litt julegaver, spise litt god mat og besøke venner i Ebeltoft. Jeg kjenner at jeg virkelig savner Danmark:O) Ha en herlig dag. Klem fra Elin :O)

Karin Grøn sagde ...

Sikke nogle flotte fotos af regn over hav.
Godt I kom i vandet alligevel. Tro mig- når dine børn bliver store kan de ikke huske at de frøs, men de kan huske at de badede i regnvejr og det er for de fleste en stor oplevelse. Uh jeg får lyst til at køre til Skagen og tage mig en dukkert, men det skal nok ikke være i dag, hvor de lover storm for så bliver der særdeles farligt i Skagen.

Unknown sagde ...

Det er ikke farlig når det regner og synet er turkis. Vi har hatt regn idet siste og her skal jeg love deg at det er grått.....
Det er noen fine bilder du viser. :-)

Ulla sagde ...

Åhså vackert, till och med dåligt väder blir fint med din kamera.