lørdag den 11. juli 2009

Se min kjole....

Så er kjolen blevet færdig. Mønsteret er fra Minikrea og stoffet fra Boesens sy- og stofhus i Silkeborg. Den unge dame er yderst tilfreds....blød jersey og med lidt af vidden taget af, så man bedre kan lege.

6 kommentarer:

Ulla V. sagde ...

Den er blevet super god, Karen! Og hvor ser din pige sød ud. Stoffet passer perfekt til det lyse hår og den sommerbrune hud.

Nu fik du mig jo til at købe mønsteret, selvom jeg har et der ligner. Men jeg kunne ikke stå for den høje overskæring. ;)

Rigtig god søndag i morgen. Jeg håber det bliver kjole vejr... :))

Anna sagde ...

Söt tjej i en väldigt fin kjol. Härlig färg också!

Lene sagde ...

Jeg har lige syet 2 til min søsters 2 piger, de er så søde og nemme at sy. De blev rigtig godt modtaget og det kan være svært at finde noget der passer begge frøkner på 6 og 9. Jeg købte stof on-line fra Stof og Stil, god service og hurtig levering.
<3 Lene

Unknown sagde ...

Så fiiin. ofte er det enkleste det fineste. Jeg husker da din datter valgte stoffet, skal si hun er flink, fordi det kledde hun veldig godt...:-)

Kludemutter sagde ...

Sikke en dejlig kjole, med den sød pige i ;)
Yt.

Karen Klarbæk sagde ...

Er også rigtig godt tilfreds.
Dejligt at høre du var tilfreds med service/levering fra Stof og Stil, Lene. Vi sætter en ære I at kunne levere hurtigt....men jeg får nogle gange vildt lyst til at købe noget stof og mønstre, som jeg ikke selv har været involdveret i frembringelsen af.
Denne gang blev resultatet rigtig tilfredsstillende for Karoline også.