fredag den 17. oktober 2008

Pers nye klæder og andre børnebøger af Elsa Beskow

En af min mors børnebøger er min absolutte yndlings. Ikke bare er historien sød. Illustrationerne er de finste fine. Og ja, hvis du ikke lige kender denne her, så er det også hende der har illustreret børgerne om tante grøn og tante brun og tante lilla.
Her en tilfældig side i bogen. Jeg er især vild med hendes bøger i de gamle originale udgaver, hvor papiret er blevet gulligt og slidt.

5 kommentarer:

hjemmemortil9 sagde ...

Åh ja, det er også een af mine yndlinge mellem de gamle børnebøger. Jeg får lyst til at brodere alle de smukke og flot farvede billeder - men nøjes u med at læse dem med glæde i stedet!

Vibeke sagde ...

Husker så godt bøkene om tantene fra jeg var liten, elsket både bildene og historiene!Synes fremdeles at de er så vakre :o)

Klem

☆Therese sagde ...

Hm - ja, gode barndomsminner det der! Tantene var mine favoritter da jeg var liten (leeenge siden).
Har et pr bøker til ungene nå og vi leser dem av og til :o)

Klem

Liv Elin sagde ...

Heihei karen - takk for sist besøk i bloggen min ! :)Hyggelig hilsen og en ABSOLUTT god ide`om å ta en tur til Stoff & Stil i Bergen - det må du gjøre alvor av - det hadde vært så artig ! I`ll be there !! :)

Elsker Elsa Beskow bøkene helt fra jeg selv var liten - jeg holder på å samle på dem nå , til mine egne små - så nydelige tegninger !
Glemmer heller ikke barnetv-serien om Tante Brun, Tante Grønn, Tante Fiolett og Onkel Blå !

Ha en hyggelig kveld videre! :)
Klem : Liv Elin

Tine sagde ...

Den kender jeg godt.
Min mormor havde dem liggende. Og jeg elskede at læse dem.
Og billederne er jo helt vidundelige.