lørdag den 11. oktober 2008

Her er billeder fra vores køkken

Krukken med roser er en "gammel" sag fra Lene Bjerre Design. Håndklædet har min svigermor hæklet i 70'erne. Jeg fandt det igen i en kludekasse. Grydelapperne kan du købe opskrift på hos Stof og Stil. Det er min mormors egen model med det indhæklede hjørne og vaffeleffekt.De er så tykke og tætte at man ikke brænder sig igennem.

Skamlen har jeg 2 af. Jeg fandt dem på et loppemarked i USA for 8 år siden.....fra en gammel lægeklinik der var begyndt under krigen af en jøde der var flygtet til USA fra Europa. Den ældre svenske dame der solgte mig dem, havde mange fine "factory" ting, men stolene var ALT hvad jeg kunne få hjem i en KÆMPE sportstaske. Min søster bor stadig i USA, men jeg har ikke fundet noget så godt som skamlerne sidenhen.

Edme stellet er fra Wedgeswood. Jeg kan ikke leve uden. En rigtig god veninde gav mig den første kop....så kunne jeg kalde mig samler. Det er dagligstel i køkkenet.

Lamperne er fra Louis Poulsen (PH) Gammelt dansk design....desværre i den dyre ende, så vi har kun de 2 og INGEN i stuen endnu.


Margarine dåsen og fajance skålen med tomater arvede jeg fra mine forældres kære naboer.
Begge dele er absolutte favorit ting.

Jeg har syet en bunke små filt hjerter til ranker i dag. Vil fortsætte i aften.
Og køkkenet har min kære mand selv lavet til os.

God week end.

10 kommentarer:

borghild sagde ...

FOR noen flotte detaljer fra kjøkkenet ditt!! Skamlene er kjempelekre, men håndkleet er nok min absolutte favoritt. Supre farger, og enda en bekreftelse på at man slettes ikke behøver kjøpe nye ting alltid! Nydelig!!:-) Klem B:-)

Caroline/drömlägenheten goes radhus sagde ...

Åhhhhh så snyggt! Och pallen. och lamporna, ja allt! Här skulle jag gärna dricka kaffe eller vin!!!

Fin söndag, kram Caroline

HildeS/Frøken Fryd sagde ...

Hei Karen.
Så mange flotte detaljar du har på ditt kjøkken. Både lampene, skamlene og håndkleet var kjempeføffe:)
Koseleg kjøkken du har.
Ha ein fin og kreativ søndag.
Klem H

Dans på roser... sagde ...

Mmmmm! Herlig og helt LOVELY!!! Så glad jeg er som fant bloggen din. =) Linker til deg.

Bo med Lena sagde ...

Åh..jeg likte virkelig godt ditt kjøkken!! Og for noen flotte stoler/skamler. Fikk du de virkelig med deg i en bag..?? Du verden. Jeg liker også godt den industriell look'en. Fant en flott gammel stor lampe i emmalje i Danmark, men kjøpte den ikke... og jeg angrer såååå!! Sånt må man aldri gjøre he he.

Ble ikke tavlen fin. Jeg elsker Stoff og Stil. Det er min gullgruve! Kjøpte også noe nytt, flott julestoff:)

Ønsker deg en flott uke.

Prinsesse Elin sagde ...

he he Jo Karen jeg er alltid tidlig oppe. Får gjort så mye da Elsker å sitte alene å sy og å lytte til radioen. Faktisk så kommer alt sroffet på strømpen fra stoff og sil. Er en veldig god kunde;O)

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sagde ...

Ser ut som du har ett nydelig kjøkken !! WOW !!
Liker så godt de sjakkrutete sort/hvite gulvene dine.

Camilla sagde ...

Fede skamler - god stil. Ja det er en skam at det er så forbasket dyrt at få sendt en container hjem fra USA.

;-) Camilla

Tove sagde ...

For et flott kjøkken! ELSKET koppehåndkledet ( må nok begynne på slike ganske så snart..) Og skamlene var vannvittig tøffe! Har selv bodd et år i usa og vi hadde en container ( desverre ikke full, skulle ha fylt opp med mer, slikt som disse:)) med hjem, men ikke med så kule møbler. Det er noen helt vannvittige loppemarkeder, bruktbutikker og yardsales der.. synd det er så langt borte.

Kjempeflott blogg du har, første gang jeg er innom, men kommer snart igjen:)

Haust sagde ...

Så nydeleg kjøkken du har! Eg har forresten nokså nettopp oppdaga bloggen din, og kosar meg med dei fine bileta dine! Eg kjem tilbake på visitt! :)

Ha ei fin veke!