Da jeg viste bollerne jeg bagte søndag morgen, fik jeg en opfordring til at bringe opskriften.
Den er bragt før på min blog, men da det er 2 somre siden,
er der nok nogen der gerne vil mindes om den igen.
Den er i indlægget HER:
Eller du finder den herunder :
Koldthævede morgenboller
25 g gær opløses i 7 dl. vand
3 spsk. olie, 1 spsk. honning og 1 tsk salt.
Heri røres 150 g havregryn og ca. 750 g mel (graham, spelt eller hvede...)
Dejen er blød men skal lige kunne "stå selv"som boller.
Stilles køligt/koldt natten over.
3 spsk. olie, 1 spsk. honning og 1 tsk salt.
Heri røres 150 g havregryn og ca. 750 g mel (graham, spelt eller hvede...)
Dejen er blød men skal lige kunne "stå selv"som boller.
Stilles køligt/koldt natten over.
Næste morgen "klattes" dejen på bageplade med en ske og hæver mens ovnen varmer op.
225 grader i 20 min. skal de bages.
225 grader i 20 min. skal de bages.
Det er SÅ nemt og kræver et minimum af indsats, og meget lidt dej på fingrene.
5 kommentarer:
Mums de ser lækre ud. Jeg er helt med på de opskrifter, hvor man slipper for dej på fingrene:)
Gud ja har slet ikke bagt hele sommeren, vist glemt min egen bolle-hoved-opskrift, så vil prøve din i nærmest fremtid, tak for inspirationen, gråvejrsdage er bage-bolle-hygge-spise-dem-dage, skønt :) kan næsten dufte dine nybagte boller ud fra billedet :)
De så deilige ut! ;)
....takk for inspirasjon!
TAK!! I søndags stod jeg netop og havde koldthævede boller i ovnen (men syshhhhhzzz - det var en færdigblanding fra pose..) Svor jeg ville finde en opskrift inden næste søndag :) Og vupti, her var den jo :) !!
Har prøvet at bage dem og de er ganske vidunderlige :-)
Send en kommentar