Her vises en sjov mad. En god gammel dansk ret: Æbleflæsk.
Før i tiden lavede man retten af rigtig fed røget flæsk og vendte æblestykkerne i....god fed vinter ret.
I disse moderne mere fedt-lette tider steger man bacon og lader det dryppe af og blander det så med æblemos...ja eller æblestykker man koger møre.
I skulle prøve det! Her i huset elsker børnene det helt vildt.
Og ja...det var så det mærkelige indlæg om aftensmaden.
10 kommentarer:
mærkeligt indlæg ? det syns jeg nu ikke men jeg vil gerne give dig ret i at det smager super. Jeg bruger også den opskrift med bacon. Herhjemme er det dog kun "de voksne" der spiser dette:-)
kh Rikke
Mums det er bare godt!
Æbleflæsk, det er da en fantastisk spise, prøv som forandring at putte kogte spagetti skruer i, og så ikke at forglemme en masse timian.
Velbekomme!
Hilsen Kirsten
Æbleflæsk det er da en ret for guder, prøv at puttekogte spagetti skruer i, og glem ikke en bunke timian, retten bliver fantastisk...velbekomme!
Hilsen Kirsten
Tja, jeg kan da spekulere på, om det blir bedre af at skrive/trykke det 2 gange, beklager. Kirsten
Du har ret - æbleflæsk er rigtig godt. Især med lidt syrlige æbler, synes jeg.
Overhovecdet ikke mærkeligt..:)
Elsker det!!
En fast ingrediens ved vores familiejulefrokost...;)
Neeej, ikke æbleflæsk!! Det river op i et af mine skrækkeligste barndomstraumer. Min bedstemor på det nærmeste tvang mig til at spise det og jeg synes det var så frygteligt!! Nu er jeg jo voksen og traumefri :-) men synet af æbleflæsk kan stadig få det til at vende sig i mig.
Det er vidunder mad. Herhjemme elsker vi det. Især den lille Ida.
Eeeeej.... du må IKKE vise en gravid sådan noget! Nu har jeg HELT VILDT LYST til æbleflæsk. ;-) MUMS; MUMS, MUMS! Det smager der SÅ godt: Det sødligt/syrlige fra æblerne blandet med den fede, røgede smag fra flæsken. Åhhhhhh..... nu går jeg helt i barndom!
Send en kommentar