Du gør sådan her:
Bland havregryn, rosiner, delte mandler (og eller hasselnødder) og en god håndfuld solsikke kerner (eller andre yndlingkerner) på en pande. Tænd på god varme og fordel en spiseskefuld honning over blandingen. Det behøver intet fedtstof.
Hæld det over på et stykke bagepapir når det er ristet gyldent.
Og når det er kølet af, kan du opbevare det i gamle henkogningsglas. Lav ikke for stor portion af gangen. Det er lækrere at få det frisk ristet.
Bemærk det passer ind i mit (gamle genoptagede) natur image. Se indlægget før.
4 kommentarer:
Hej søde
Tak fordi du deler din mor lidt med os skulle lige til at spørge om man ikke kunne låne din mor af og til ;-)
Hej Wenche
Min mor udlånes allerede flittigt til alle veninderne....og hun er hvert forår 1½ måned på hjælpe-besøg hos min søster i USA. Så jeg har valgt at dele ud alt hvad jeg kan af hendes gode talenter både her på bloggen og på børnenes skole. Hun er heldigvis glad for at blive brugt.Og vi hjælper gerne hende med hvad vi kan....
men endnu er det mest den anden vej.
Denne mûslien så virkelig frisk og sprø ut. Deilig å ha den til søndagsfrokost(er det morgenmat i Danmark)Jeg skal sannelig kjøpe inn og få det gjort. Takk for idè og hils din mor. :-)
Jeg har lavet müsli i flere år og elsker det! Prøv at udskifte nødderne med græskarkerne. Mums!
Send en kommentar