onsdag den 21. juni 2017

Hæklede grydelapper fra dansk design brand

Hæklede grydelapper har i mange år været en god følgesvend i køkkenet, og især har jeg foretrukket vaffelhækling i dobbelt tråd, da det giver helt tætte tykke grydelapper.
Jeg har siden jeg var 16 år hæklet og udviklet videre på en vaffelgrydelap min mormor hæklede i 50'erne.
Grydelappen er forandret undervejs fra "nysselig" med musetak kant til et mere simpelt nordisk look med en særlig dobbeltkant, og så er der er kommet kraftig naturfarvet lædersnøre i, i 2012.
I 2010 kom børne-legekøkken-grydelappen til. Du finder den her: Børnegrydelap
For 1,5 år siden er jeg begyndt at producere dem, og derfor finder du mine "lapper" til den vilde pris af 149 kr. pr. stk. i Laurentius i Skagen. Timeprisen er lav når der er betalt moms og skat og materialer, men for dem der ikke kan selv, er det jo skønt at kunne købe et dansk designprodukt, hvor der er tænkt på kvalitet og farve og som man ved holder i lang tid. Jeg er sikker på, det er derfor, det er svært at følge med, så der hele sommeren igennem er nok grydelapper i butikken i Skagen.
Hvis man selv kan hækle, er opskrifter og garn til salg hos mine 47 forhandlere rundt om i Danmark
(der er flere forhandlere på vej) Du finder mine forhandlere her. 

Mit brand: Karen Klarbæk er blevet varemærkeregistreret sammen med mit logo og alt sammen gør,  at jeg endelig synes at jeg lever drømmen ud om at være ejer af mit eget design brand.

Jeg har haft travlt med videre udvikling af mit brand og design, så jeg tør godt at love at det bliver et vildt efterår.

 
5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Karen
Ved hvilken temperatur kan grydelapperne med læderstrop vaskes ved, så lædersnøren ikke smitter af, bliver ødelagt ect.?
Mvh. Kristine

Unknown sagde ...

Det er så dejligt med selvstændige stærke kvinder der vil frem i livet.
Glæder mig til efteråret :-D

PIP sagde ...

Godt gået Karen.

Frk. Anemone sagde ...

De er så gode, kønne og stilrene - har lavet flere selv.
Tillykke med dit eget brand.

Emilie sagde ...

Perfekt gaveidé - de er så skønne!