tirsdag den 10. juni 2014

Løb eller løb?

Jeg tror jeg tør sige det uden omsvøb.
Jeg ruller hellere, end jeg løber. Og så har jeg alligevel fået smag for noget med at løbe.
Har nu været et par gange om Almindsø her i Silkeborg.
Jeg skal dog holdes i "en smule kortere snor"...hvis jeg skal blive løber, sådan for alvor.
Det kan jeg så kun opfordre mine nærmeste til. Altså at have mig i en smule kortere løbe-snor.
Nogen fif til hordan man kommer til at elske det en smule hurtigere?
 

7 kommentarer:

Connie//Larsens Blog sagde ...

Det er jo ikke alle der elsker at løbe eller kan komme til at elske det - men man kan ihvertfald gøre et par ting for, at det lykkes :-) ... Man skal ikke overvurdere sine evner, starte stille og roligt ud med at gå et par minutter og løbe et par minutter, så man ikke får overbelastningsskader fra start af! Lige nu er vejret og naturen bare skøn at færdes i, og løbeture kan blive nærmest meditative, hvis man lærer at løbe afslappet :-) ... se evt. nogle indlæg jeg har lavet på min træningsblog: http://larseniform.blogspot.dk/2014/03/lr-at-lbe-og-bliv-glad-for-det-del-1.html ... det kan også være, at du beslutter dig for at fortsætte med rulleskøjter, men det er vel heller ikke så tosset endda ;-)

Dorte sagde ...

Find en klub med starter-hold - DGI har en del hold spredt rundt over hele landet. Bare det at mødes en enkelt gang om ugen med andre, der også gerne vil, kan give meget motivation - og viden, der kan forebygge pludselige stop. God fornøjelse :)

From sagde ...

Jeg kender alt for godt følelsen. Jeg har meget svært ved at finde glæden ved at løbe, personligt syntes jeg det er vildt kedeligt. Men da lægen anbefaler motion og jeg ikke rigtig syntes at min SU rækker til et fitness abonnement (som om det er sjovere at løbe indendøre?!), slæber jeg mig afsted alligevel.
Kæresten og jeg startede ud med at power walke, hvorefter vi stille og roligt begyndte at løbe noget af vejen. Med den aftale at hvis det blev for hårdt kunne vi fortsætte i gå tempo.
Det virkede ret godt.

Karen Klarbæk sagde ...

Tak for de gode råd. Jeg skal helt sikkert ind Connie og se hvad du skriver på bloggen. Tidligere i mit liv ELSKEDE jeg motion. Nu er det bare så langt væk, og jeg TRÆNGER til det. (Lægen har ikke haft mulighed for at udtale sig....men synes det ganske sikkert også).
TAK :-)
Karen

Trinekjr sagde ...

Karen - jeg er kommet til at ELSKE at løbe....og sådan har jeg bestemt ikke altid haft det...Men Almind Sø rundt har en stor del af årsagen til det...Så skøn en tur...og nu hvor det er varmt, så er det bedste en dukkert når man er nået hele vejen rundt :-)) Så er jeg nærmest flyvende når jeg skal løbe den sidste km hjem fra søen. Jeg har også løbet i løbeklub tidligere og kan varmt anbefale SLK som er en lille hyggelig klub, hvor alle kan være med. Jeg er også begyndt at slæbe Laura på 9 år med - hun er bestemt ikke begejstret, så det er lidt af en udfordring...Men jeg kan ikke undvære løb nu - desværre har jeg løse ankelled, så jeg har det med at frikke om og forstuve ankelen ca. et par gange om året...Virkelig træls, for så skal jeg starte forfra, når jeg skal igang igen...Men lige nu kører det bare og jeg løbe Almind sø rundt 3-4 gange om ugen - du er velkommen til at joine mig:-))
Knus Trine

Tita Carré sagde ...

Hi, I love your craft, is beauty, I love a colors, I follow your blog, hugs from Brazil.
Visit my blog - Tita Carré - crochet

obat herbal diabetes sagde ...

Nice post,, i'm very enjoyed to visit this site :D