tirsdag den 4. februar 2014

Sammenhækling af Granny Square

Jeg har stadig ikke helt fået min nye tæppebog færdig.
Det tager tid med al den teknikforklaring.
Som f.eks. den nye måde at hækle granny square sammen på, som jeg viste i Frihuset 7. Januar, 2014.

 

 Jeg synes det giver tæppet en fin struktur i monteringen, som foregår mens man hækler.
Og da laaaaangt hellere det, end en masse syarbejde bagefter, eller lange sammenhæklinger, der giver tykke "pølser" på bag- eller forside.


Jeg har vist teknikken frem til alle der kom forbi min lille plads på Alt om Håndarbejdes messe i Rødovre, den forgangne weekend. Jeg var noget overrasket over, at det ikke er sådan alle andre hækler lapper sammen. Men nu er det delt. Og kan du ikke huske hvordan, kommer der step by step i min nye bog om ca. 8 dage.

Tusind tak til alle skønne mennesker der kiggede forbi mig på messen.

4 kommentarer:

obat kanker payudara sagde ...

nice page and nice update :)

obat stroke alami sagde ...

bahan yang bagus :)

Lene sagde ...

Jeg foretrækker også at hækle lapperne sammen, som jeg arbejder mig frem.
Som du fortalte i Rødovre, så giver det en blødere struktur i tæppet, når lapperne hækles sammen langs afsted end hvis man hækler sammen med fastmasker. Der er en fin måde at hækle lapper sammen på, når de alle er hæklet og som ikke giver den der faste kant; svært at beskrive, men man hækler luftmasker mellem rækkerne i zigzag

HanneZ sagde ...

Tak, Karen. Det var lige nøjagtig denne inspiration jeg manglede. Er startet på et tæppe ikke mindre end 2 gange, med 2 forskellige mønstre, men synes de begge blev for kedelige. Så nu har jeg pillet det op igen og startet den 3. gang med dit mønster. Og nu synes jeg endelig det virker. Tak for det.