tirsdag den 11. december 2012

Stjerne No. 11 og 11. December

Stjerne No. 11

Nu skal der pyntes!

 Stjerner efter eget valg, jo flere jo bedre? Du bestemmer. 
 

Se hvordan stjernerne "integreres" i lys lige HER

Seriøst brug for masser af LYS nu !

Nyd Dagen

KH
 

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Karen
Er ærgelig over at din lækre blog her i december, er blevet en bilka reklame (kommer ofte og alene med det formål at sælge ) for din egen bog. Det er jo din blog og dig, der bestemmer indholdet, men jeg smutter som læser og kigger forbi i januar i håbet om, at den daglige reklamemail er erstattet af et mere kvalificeret indhold som tidligere.

Mvh Mette

Karen Klarbæk sagde ...

Kære Mette

Jeg undres over, at jeg stadig efter 4 1/2 år overhovedet GIDER dele ud af mine ideer og opskrifter, hvad enten de er i en e-bog, eller ligger som gratis download på min hjemmeside eller her på bloggen, når de modtages af personer med DIN indstilling.
Jeg har i samarbejde med Wenche/Tusindfryd arbejdet i UGER på at lave 24 fælles stjerneideer som julekalender og til helårsbrug.

Hvert dag 1.-24. December viser vi en idé.

Er et billede nok, kan du jo bruge billedet som inspiration....Og ELLERS kan man købe en bog med alle 24 stjerneideer incl. opskrifter samlet på 1 sted.

Det er helt op til dig!!!

Selve opsætningen af bogen har taget al min fritid i en uge + hele natten inden den 1. Dec.
Jeg skal lige tilføje at jeg arbejder fuld tid som produktudvikler og indkøber så det er ikke top meget tid jeg har til rådighed.

Kære Mette

Du er mere end velkommen til at starte din egen blog og dele ud af gratis opskrifter og lave op til 3-4 indlæg med relevant indhold - HVER DAG....

Og velbekomme for al den GRATIS inspiration du nu i 4 1/2 år har kunne nyde godt af hver dag her på bloggen.

Karen

Obat Darah Tinggi sagde ...

Den UNU ikke ser meget nice