tirsdag den 24. maj 2011

Jeg har hamstret

Men i går var der stadig nogle store melamin krus tilbage i Søstrene Grene i Cityvest (Århus).
Så måske jeg ikke havde behøvet gå så ihærdigt til værks i sidste uge.

Nu holder jeg af tanken om at have "lager".
Har dog planer om et bagagerumsmarkeds salg i sommerferien, hvis jeg kan få det til at passe ind.
Har du gode erfaringer med det du vil dele ud af?
Jeg har nemlig aldrig prøvet det før.

4 kommentarer:

Asli sagde ...

Jeg har været på bagagerumsmarked flere gange og solgt pænt. Det fede ved det er, at man aldrig kan vide, hvad folk gerne vil købe. De ting man tænker "Aj, de er ikke noget værd" er der altid nogen, der gerne vil have. Men det kan godt betale sig at sætte sit gamle skrammel pænt op - f.eks. i farveorden. Det lokker folk til. God fornøjelse med det :-)

Louise sagde ...

Jeg har også været afsted et par gange - og altid solgt godt.

Jeg plejer at tage en oprydningsrunde i både klædeskab, køkken og nipseskabet (som altid syntes at bugne), og tager så det hele med. For som Asli siger - der er købere til alt, og nogle gang bliver man overrasket over hvad folk går efter.

Jeg plejer at lave et par rodebunker i nogle flotte kurve, og så have "slagtilbud". En top for 15 kr, to for 25 kr. Ligeledes lave et bord med 5 kr.s ting. Lav et form for "baglokale", hvor du kan have en stol og et sted at drikke din kaffe. Det kan godt være en lang dag, så det er godt med et sted at sidde.

Held og lykke med salget - er sikker på at det går godt.

/Louise

Karen Klarbæk sagde ...

Tak piger. Sikke mange gode råd.
Jeg begynder at få mod på det.

Karen

Tina Dalbøge sagde ...

Hej Karen. Jeg var til et bagagerumsmarked i Ebeltoft for en månedstid siden. Jeg havde mange fine ting med, og mange kiggede og spurgte på priser. Selvom jeg var yderst rimelig med prisen var salget ikke særlig stort, - min fornemmelse var helt klart at der var mange opkøbere der selv ville sælge videre med fortjeneste. Måske er du mere heldig :-) Kh Tina