torsdag den 17. februar 2011

Hold så kæft Anne-Grethe

Undskyld, men er den her hjemmside ikke ment morsom?
Viser den ikke hvor meget jobbet ligner andre service jobs?
Det er ikke hver dag jeg citerer eller linker til Ekstrabladet.
 Men denne gang her de fat i noget helt rigtigt.
Jeg har til min skræk set Anne-Grethe Bjarup Riis på tv, overfalde et andet menneske verbalt.
Anne-Grethe, der er andre mennesker her i verden med en anden mening end din.
Du overfalder en, der efter dit eget kodeks er undertrykt. Du nedgør det hun/de har valgt at gøre i deres liv, og hvad fanden kan du vide om hendes/deres forhold til det.
Du viderfører jo hermed selv tilladelsen til at man kan undertrykke andre.
Debatten skulle langt hellere dreje sig om lige forhold for alle i vores samfund.

Jeg har været medarbejder i nogle år i et projekt a la Reden, som man den gang havde i Odense.
Jeg har måske der igennem fået et lidt andet forhold til hvad prostitution er, og hvad det gør ved kvinder, end bare fordømmelse. Det er måske mennesker, der langt hellere skulle have hjælp til andre måder at løse ting i deres liv på.

Det er jo ikke talskvinden for de prostituerede der sætter landets love, ej heller kan hun styre om en kvinde siger ja til sex for penge. Og ganske som med stoffer, så løser det jo ikke behovet at forbyde det.
Så lidt dialog havde måske flyttet mere.
Og så længe det er tilladt, og de prostituerede skal betale skat, skal de vel også have lige forhold med os andre?
Og så drop den der møgforkælede "jeg ved alt bedre end alle andre"attitude AG.
Du burde være et forbillede i stedet for at sige pis i hver sætning.

18 kommentarer:

Miv sagde ...

Jeg synes bestemt at hun skal lukke r****! Det er helt i orden at have en mening.. meeeen...
Jeg synes hun var SÅ PINLIG i morgen TV!
Men jeg synes heller ikke at pigernes hjemmeside er så heldig... Jeg mener, så fedt tror jeg heller ikke deres job er..

Louise sagde ...

Ja.. jeg tænkte faktisk præcis det samme. Jeg har også lidt svært ved at en voksen kvinde, som jeg skal tage seriøst, har valgt et sådan sprogbrug som AG bruger. Jeg mener dog hun har en pointe i at hovedparten af kvinderne ikke evner at leve i det job, uden at gøre køb på sig selv. Men for søren...AG..styr dine aggressioner.. det var rigtig pinligt!!

Camille sagde ...

ENDELIG én der ikke skriver "hvor er jeg enig med hende Anne-Grethe"!. TAK TAK TAK!

Jeg synes bestemt der skulle gøres mere for at hjælpe dem, og at de skal have bedre vilkår. Jeg synes heller ikke at den hjemmeside er heldig, men først og fremmest:

Synes jeg det er helt i hampen at AG reagerer som hun gør! Hvem er hun til at dømme? Og hvad skal det skrigeri til for?

Uanset om hun så har ret eller uret i det hun siger, så kommer hun ingen vegne med det skrigeri. Jeg forstår slet ikke hendes behov for at sidde og råbe og skrige. Hvad blev der af at tale som et civiliseret menneske?

AG får "modparten" til at fremstå som den fornuftige, og sig selv som en hysterisk skrigende rejekælling - og det er da ikke særligt godt for hendes sag?

Lis sagde ...

Jeg kunne ikke være mere enig! Jeg blev rigtig ked af det og harm da jeg så klippet. Det er bare ikke en måde at fører debat på. Håber virkelig at tv2 tænker sig om en anden gang inden de inviterer hende.
Jeg er som Miv ikke vild med hjemmesiden, men derfor kan man jo godt fører en saglig debat om hvordan man beskytter disse kvinder og hjælper dem som gerne vil ud af det. I stedet for at straffe. Det tror jeg ærlig talt man kommer meget længere med!

Karen sagde ...

HØRT, HØRT!!
k.h.

pif paf puf aka Lea. sagde ...

Helt enig! Synes også det var alt for meget! Når man er i en debat så skal man altså også lige lade den anden få lov til at tale.
Er helt enig med Louise, at der med garanti er nogen der ikke er i det job af lyst, men derfor er der sgu ingen grund til den opførsel...

Anonym sagde ...

Jeg kender hende ikke men, om her er tale om en politiker finder jeg det rimelig.. de tror nemlig at de er bedere enn alle andre mennesker.. de har enerett og krav på å ha all kunnskab og viden.. og vi borgere skal prise os lykkelig over at de gidder ta vare på os ....

vores modstykke her i Norge, hedder Kristin Halvorsen.. hun sier sågar
"jeg forlader aldrig min plads, uanset hva folk mener" og sådant kommer fra en "folkevalgt"..

Frau Putz sagde ...

Det er ikke første gang AGBR angriber deltagere i en af TV's "sofadebatter" som en anden furie.

Problemet med den dårlige opførsel er, at man som seer uvilkårligt kommer til at fatte sympati for modparten i "debatten" - lige gyldigt hvad denne så måtte mene...
Ikke at jeg er uenig med AGBR's "modstander" i dette tilfælde. De prostituerede bør efter min mening også have rettigheder.
Det var bare slet ikke det spørgsmål som AGBR "debatterede" på sin helt egen, meget uheldige måde.

Jeg synes TV bør afholde sig fra at invitere AGBR ind fremover. De bør være voksne nok til at se bort fra "underholdningsværdien" og finde debattører som kan behandle modstanderen med den respekt, som alle mennesker fortjener. Lige gyldigt hvor uenig (eller forarget) man så måtte være.
~ Karina

Pi Andrea sagde ...

Hørt hørt... Helt enig... :o)

Lavendel sagde ...

Godt sagt/skrevet...så det ikke, men har oplevet AG andre steder. For MEGET.

Skribenten sagde ...

HØRT! Man skal ikke behøve RÅBE fpr at få sine synspunter igennem, men den har hun jo lavet mange gange før. Har set hende gå til angreb verbalt på en herre som jeg ellers ikke sympatiserer med, men jeg fik sgu helt ondt af manden, for han fik aldrig et ben til jorden eller mulighed for at tale. Det er sgu ikke sympatisk.

Kh Henriette :))

HEKSEN sagde ...

Sådan Karen!

Margit Ammentorp sagde ...

Det der undrer mig er: hvorfor bliver hun dog så vred? Man kan have forskellige holdninger; men hvorfor dette raseri udbrud?

Kisser Laptern sagde ...

I har skrevet mange kloge ord i kommentarerne. Jeg nøjes med:
Man skal opføre sig ordentligt.

Glædelig torsdag.
Kirsten

Trine sagde ...

Anne-Grethe var rasende - og det er måske ikke så klædeligt og selvfølgelig skal man ikke bare afbryde og afbryde og afbryde - men jeg synes faktisk, at det er helt befriende med en smule indignation og afstandtagen fra en prostitueret, som forsøger at glorificere et ikke særlig glorværdigt job, som rigtig mange kvinder ender mere eller mindre ufrivilligt i. Det er ulækkert at købe et andet menneske for at tilfredsstille sit seksuelle behov. Rigtig ulækkert. Vi er blevet så gode til at lukke øjnene og snakke om noget andet. Men det gør AG ikke ...

Karen Klarbæk sagde ...

Jeg er helt enig i, at "jobbet" ikke er atraktivt. Det er det da så langt fra. Selve tanken er klam!!!
Men jeg synes ikke det retfærdiggør en opførsel med overfusning. Jeg er ingen måde de prostitueredes talskvinde, men jeg kan bare se et mønster i, at både vi (der burde være deres medsøstre) og hele samfundet generelt dømmer dem, uden på den mindste måde at være i dialog med dem om hvordan de opfatter det.
Deres erhverv er tilladt i Danmark.
De beder om ligestilling med os andre, ganske som kvinder for årtier siden bad om ligestilling med mændene. Skulle nogen bare have råbt af os fordi de var uenige?
Svaret på deres forespørgsel er, at man råber af dem at de gør noget forkert. At deres livsopfattelse er løgn.
Det må være rart være AGBR og vide, at man er SÅ rigtig på den på andres vegne, at man må skrige af dem for åben skærm.

Karen

Unknown sagde ...

Jeg er helt med dig i denne her Karen. Alle har ret til at have en mening, men hun fjerner fuldstændigt fokus fra det det hele handler om med sin optræden. Og hun siger at hun udtaler sig på ALLE kvinders vegne, nej hun skal ikke udtale sig på mine vegne, det kan jeg godt klare selv. Annegrethe er en udenmærket skuespiller, men som debatør dumper hun fælt.

Lene Houg sagde ...

I har sagt det alle sammen og jeg tilslutter mig 100%. Jeg så hende og var målløs. Aaaarrrrggghh hun var for meget, pinligt...