mandag den 8. september 2008

Julehjerter på rankeDe her små hjerter med snor lavede jeg allede i Januar. Jeg er mere vild med dem i pink og især og når man blander dem på snoren så der kommer et samspil af mange filt farver sammen, som i kurven med de store hjerter her nedenfor fra julekataloget sidste år. Hvis der er mange farver behøver det jo ikke at være jul for at man kan hænge dem op.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Karen. Jeg elsker også hjerterne. Har lige investeret i endnu et kit... Vi er i dag begyndt at småjule i butikken. Jeg har glædet mig til at se hvad Rikke kunne få ud af det - og indtil videre er jeg lykkelig :-) Jeg vidste, at det kunne blive så lækkert!! Fedt fedt julekatalog!!

Huset på toppen sagde ...

Nydelig hjerter du har laget. Hjerter kan selvsagt brukes hele året. Se mitt Tilda hjerte som jeg har hengt på kommoden:-)
Jeg skal lage en ny løper med hjerter til jul,den ligger i køen av mine arbeider:-)

Ønsker deg en fin uke!!

Hilde sagde ...

Jeg har kikket nøye gjennom de nyeste katalogene, og har nok sett de hjertene ja!! Det blir neste prosjekt, men tror jeg skal lage i stoff også! Gleder meg til å a fatt. Vil ha noen på kjøkkenet allerede nå!
ha en fin uke!

Vibeke sagde ...

Eeeeeelsker hjertene i forskjellige farger :0)Lagde mange og ga bort til jul forrige året.Festet de sammen med navnlappen på pakken, kjempekoselig.Fikk masse skryt for dem.
Hadde bare lyst til å fortelle deg at vi fikk svar i dag ang kirken:JA!!!!!!!Blir bryllup i "drømmekirken" vår 5 september neste år :0)

Klem

borghild sagde ...

Hjertene er kjempefine, og enda finere blir det når de lages i matchende farger, som de i kurven:-) Jeg fikk endelig katalogene i posten, og har storkoset meg med dem, dessuten er det noen skjønne piger du har!!:-) Klem B:-)

Camilla sagde ...

Jeg har ligesom Mette, også købt et kit med filthjerter. Så nu skal kan jeg bare ikke vente til at vi skal til at jule.
Mange hilsner
Camilla

CosiFanTutta sagde ...

Takk for besøk på bloggen min, har ikke besøkt deg før :o)
Nydelige hjerter og nydelige bilder. Du har virkelig sansen. Jeg liker godt de retro stoffene du viser.
Ha en fin, fin kveld! I'll be back :o)

☆Therese sagde ...

Hjerter er noe jeg aldri får nok av :) Det blir nok sydd noen nye til jul i år også !!
Veldig fint å blande mange hjerter i flere farger!

Det er en award til deg hos meg ;o)