tirsdag den 8. oktober 2013

Mad eksperimenter gruppen morgenmad med protein og grønt.

Morgenmad kan laves aftenen før. 
Kan spises kolde "på vej ud af døren".
Hele økologiske æg, slået ud i en skål og pisket sammen med soyamælk, mælk eller fløde og toppet med fine frosne ærter. 
Bages i små forme nederst i ovnen, mens du alligevel har gang i ovnen til hjemmebagt palæo knækbrød 
uden mel/stivelse.
Haps haps haps....


6 kommentarer:

Anne Sofie sagde ...

Rigtig god ide! :)

Rikke sagde ...

Uden stivelse er de nu ikke, for der er temmelig meget stivelse i ærter. Men de er også gode med broccoli :)

Anita sagde ...

Uhmmm det lyder lækkert, tak for inspirationen :-)

Karen Klarbæk sagde ...

Ja helt enig, men sundere stivelse fra ærter end fra hvedemel ;-)

Merete sagde ...

Du kan også prøve disse kyllinge-souffléer (også kaldet baconbandit 2.0)

http://www.youtube.com/watch?v=LRcGzQRll5o&feature=youtu.be

De er super nemme at lave og smager rigtig godt :-)

Anonym sagde ...

Så bra - lchf for meg. Litt broccoli, og litt erter går bra - jeg tyter av egg, artig variasjon dette.

Hm. må se mer av denne bloggen. :)

Hilsen fra vest-norge
Ragnhild