tirsdag den 31. marts 2009

Hjemmebagte Pitah brød til aftensmaden

Man tager en lille pakke lækker økologisk gær og opløser den i vand....og laver sådan en helt super enkel dej med kun gær, vand, salt og mel.

Dejen skal blive lidt sej. Den skal hæve i 1 time.


Formes som boller og hæver igen i ½ time. Bliv ved med at folde dejen ind under så den bliver lidt "lag vis".

Rul bollerne flade og lidt ud i 10-12 cm størrelse. Hæver igen i en ½ time og bages ca. 5-6 min. ved 275 grader . Og pitahbrødene er klar til at blive åbnet og fyldt med tun, salat ting og ikke mindst hjemmelavet humus.

Og farven....helt igennem natur. (Lige for tiden kan det bare ikke være anderledes).

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor ser de lækre ud! Du er så god, Karen!

Charlotte sagde ...

De ser godt nok lækre ud.
Jeg er sikker på det smagte godt :-)
God aften til dig.