I morges lavede jeg et par små kokospandekager (som jeg har lært at lave af Lars 1, min ven og madguru) til Wenche og Line, som har overnattet her.
Ca. 2-3 dl kokos mel,
2 æg,
lidt kokosmælk
lidt kokosmælk
og lidt boghvedemel til at samle dejen med.
Steges gyldne i ekstra kokos jomfru olie straks som små spiseskefulde der flades ud på en pande.
Server med hjemmelavet jordbærmarmelade.... eller til nøds
en af Bangs Marmelader fra Søstrene Grene i stedet.
Tak for virkelig dejligt husly, Karen. Jeg håber på at komme igen en anden gang. Knus
SvarSletMums tak for den opskrift :-) Jeg tror det kunne være lækkert at tilføje lidt kardemomme. Det vil jeg prøve næste gang. De smager iøvrigt også godt til ostestænger af vesterhavsost. :-)
SvarSletØh, du mangler lige kokosMÆLKEN.... Kh Lars
SvarSlet