Sider

søndag den 7. oktober 2012

Dadel/bacon hapser til brunch eller snack

Endnu en idé til hvedefri brunch.
Friske dadler udstenes.
Og om hver dadel vikles 1/2 skive bacon.
Lægges i ovnfast fad og bages i ca. 10-12 min. ved 180 grader.
 Uha, som salt og sødt smager godt sammen :)


12 kommentarer:

  1. Og hvis du vil gøre dem ekstra lækre, pensler du med lidt sød chilisauce. Devils on a horseback hedder de. Spøjst navn egentligt :-)

    Kh. Anne-Mette

    SvarSlet
  2. Jeg har også fået dem, hvor der var puttet gedeost indeni dem. Det smagte også bare MUMS!!

    SvarSlet
  3. Dejligt med flere variationer.

    Bare fyr løs....vi skal jo prøve nyt hele tiden og helt ærligt, så elsker jeg dem helt vildt "natural" så jeg har ikke haft lyst til at eksperimentere... :)


    Karen

    SvarSlet
  4. ...og prøv svesker i stedet for dadler :-)

    SvarSlet
  5. Uhm...flere gode ideer...
    TAK :)

    Karen

    SvarSlet
  6. En mandel inden i dadlen, seranoskinke uden om, så i ovnen eller på panden UHM.
    Hilsen Birte

    SvarSlet
  7. Mums det lyder lækkert. Jeg har før lavet det med en tørret abrikos med bacon om. Du kan også lave cocktailpølser hvor man vikler bacon omkring og så drysser med lidt brun farin. Det lyder måske lidt mærkeligt, men det er alstå bare guf.

    SvarSlet
  8. Jeg ville også have foreslået abrikos med bacon omkring. Men lav rigeligt :) Her er selv Andrea på 1½ helt vild med dem!

    SvarSlet
  9. Mums hvor det lyder lækkert! Det skal helt sikkert prøves!

    SvarSlet
  10. Uha, jeg bruger dem ofte som lidt lækkert tilbehør til en kødret...de smager godt som bare pokker!

    SvarSlet
  11. Mærkelig kombo, var det første jeg tænkte, første og eneste gang jeg stødte på dem. Og ja, det var mig der tømte fadet.. Øjjjj, det må da laves!

    SvarSlet
  12. MAn kan også bruge honningmelon eller endda banan inden i baconsvøbet :-)

    Det der søde / saftige sammen med det salte bacon... det er bare mums ;-)

    SvarSlet