Tænk at der nogen gang ikke skal mere til? En ny udskæring og de mest kedelige madder bliver fantastiske.
Fadet blev ryddet i sådan en hast.
Har du andre børnmads tricks?
Udstik madderne i små kageudstik eller byg en minilagkage af madderne (brug et lille glas til at udstikke) og top med krøllet agurk eller andet grønt pynt.
Ja mit råd er også udstik dem af de små metal kageudstikkere - feks op til jul især med små grantræer, hjerter osv. Gjorde stor lykke her da børnene var små og hundene spiser gerne det "udenoms" ;0)
Ja dengang mine unger var små brugte jeg en hunde- eller hjerte-udstiksform og pyntede madder med hjerte eller hunde rødbede . De syntes det var sjovt at åbne madkassen for at se ,hvad mor nu havde fundet på.
Jeg har lige holdt børnefødselsdag og der blev serveret rugbrødsmadder. Æg, leverpostej, figen, spegepølse, makrel, chokolade og ost. Madderne var pyntet med agurk, peberfrugt og flag. Ved siden af var der nødder, rosiner, frugt og grønt. Selv om det altså var det som børn normalt har med i madkassen var der flere der sagde "se vi skal ha kage til frokost" og en dreng der (i følge hans mor) normalt ikke spiser rugbrød spiste 10 kvarte :o) Så med lidt grønt pynt, et par flag og sugerør kommer man langt. Sofie
Hej. Her glider visse ting lidt nemmere ned, hvis de er serveret på et grill-spyd. Rigtig meget mad kan faktisk kommes på spyd, eten før eller efter tilberedelsen.
Alle slags rå grøntsager ryger ombord, bare de anrettes hver for sig, i små skåle på hvert barns tallerken, flankeret af tandstikkere med vindruer, oste-kuber og andet i "pindemads" tilsnit. (Altså det sidste er mest når overskuds-mor er tilstede...:)
Rice's små kulørte "keeper" bokse er geniale til samme trick i madpakken.
2 sugerør i morgenmads-smoothien, så forsvinder den i en fart. Nogen gange er det det eneste der kan friste til morgenmad. ( og der kan blendes meget guf i form af havregryn m.m i sådan en...)
Rødbeder er fantastiske at skære i figurer når der skal pynt på en kedelig rullepølse, leverpostej, flæskesteg eller frikadellemad. Især frikadellemadder er sjove fordi du flækker en frikadelle og lægger dem med indersiden opad. Så har du to hoveder. Rødbeden skærer du nederste runding af - det er munden- så skærer du den midt over og skærer to små og en stor trekant og vips har du en næse og to øjne og den sidste halve kan du enten skære hår i- punker eller pænt tilbageredet, hvis det er en bølgekniv der er brugt til rødbederne og så kan man lave en sur mad på den anden side, hvor munden vender nedad. Dermed har du en teatermad!!!!
Udstik madderne i små kageudstik eller byg en minilagkage af madderne (brug et lille glas til at udstikke) og top med krøllet agurk eller andet grønt pynt.
SvarSletGaranteret fest!
Ja mit råd er også udstik dem af de små metal kageudstikkere - feks op til jul især med små grantræer, hjerter osv.
SvarSletGjorde stor lykke her da børnene var små og hundene spiser gerne det "udenoms" ;0)
Alt i mini-versioner er et hit blandt de børn jeg kender :)
SvarSletJa dengang mine unger var små brugte jeg en hunde- eller hjerte-udstiksform og pyntede madder med hjerte eller hunde rødbede . De syntes det var sjovt at åbne madkassen for at se ,hvad mor nu havde fundet på.
SvarSletÅh, hvor jeg savner dejlige danske rugbrødsmadder!
SvarSletJeg har lige holdt børnefødselsdag og der blev serveret rugbrødsmadder. Æg, leverpostej, figen, spegepølse, makrel, chokolade og ost. Madderne var pyntet med agurk, peberfrugt og flag. Ved siden af var der nødder, rosiner, frugt og grønt. Selv om det altså var det som børn normalt har med i madkassen var der flere der sagde "se vi skal ha kage til frokost" og en dreng der (i følge hans mor) normalt ikke spiser rugbrød spiste 10 kvarte :o) Så med lidt grønt pynt, et par flag og sugerør kommer man langt.
SvarSletSofie
Hej Karen.
SvarSletJeg har fornylig lavet et indlæg på min blog, med rugbrødsmadder, som er lavet på en hyggelig måde, synes jeg selv.:-)
Hej.
SvarSletHer glider visse ting lidt nemmere ned, hvis de er serveret på et grill-spyd. Rigtig meget mad kan faktisk kommes på spyd, eten før eller efter tilberedelsen.
Alle slags rå grøntsager ryger ombord, bare de anrettes hver for sig, i små skåle på hvert barns tallerken, flankeret af tandstikkere med vindruer, oste-kuber og andet i "pindemads" tilsnit. (Altså det sidste er mest når overskuds-mor er tilstede...:)
SvarSletRice's små kulørte "keeper" bokse er geniale til samme trick i madpakken.
2 sugerør i morgenmads-smoothien, så forsvinder den i en fart.
SvarSletNogen gange er det det eneste der kan friste til morgenmad. ( og der kan blendes meget guf i form af havregryn m.m i sådan en...)
Rødbeder er fantastiske at skære i figurer når der skal pynt på en kedelig rullepølse, leverpostej, flæskesteg eller frikadellemad.
SvarSletIsær frikadellemadder er sjove fordi du flækker en frikadelle og lægger dem med indersiden opad. Så har du to hoveder. Rødbeden skærer du nederste runding af - det er munden- så skærer du den midt over og skærer to små og en stor trekant og vips har du en næse og to øjne og den sidste halve kan du enten skære hår i- punker eller pænt tilbageredet, hvis det er en bølgekniv der er brugt til rødbederne og så kan man lave en sur mad på den anden side, hvor munden vender nedad. Dermed har du en teatermad!!!!