Min søster, der i 18 år har boet i USA, er en "chokolade gris" når hun er hjemme i Danmark.
Det var på hendes opfordring, at vi sidste sommer begyndte at lave flødeboller selv. Nu havde hun fået smag for romkugler, da hun på en visit her i Danmark fik dem serveret. Alle er jo heldigvis gode til at servere gode gammeldags eller bare typiske danske ting for hende.
Så romkuglerne blev næste forsøg....lidt nemmere at lave end flødebollerne heldigvis.
Her kommer opskriften: En rest Sarah Bernhardt kager (fra Karoline Køkken nr. 3.. NB. De er også gode lige efter bogen), en rest chokoladekage og lidt dagmartærte. Hindbær marmelade, mandel essens og en sjat rom (eller rom essens).
Det hele blandes godt i en røremaskine og trilles til store kugler, der vendes i kokosmel.
Altid super når man kan prøve nye ting af...
SvarSletSkal også lave romkugler i min ferie... synes fryseren er ved at være fyldt godt op med kagerester fra div. festkager... nam nam...
Hej karen...
SvarSletMin søde tand kan slet ikke tåle at se dine romkugler - de ser simpelthen SÅ MUMS ud!
God dag...
fra Mette
...melder mig også på chokolade-gris-vognen!
SvarSletTør ikke lave sådanne lækkerier, da jeg bare vil ende med at spise det hele selv! (har hér kl. 10 spist dagens første is, med et godt TYKT lag chokolade omkring!) Mums... godt jeg kan atter i år kan give en fødsel skylden for mavedellerne - må derfor huske IKKE at ses uden afkom denne sommer - hahahahaha....
God dag - med masser af sol og søde sager ;)
Åhhh.. Uhmmmm... Er i den grad også en chokolade-gris ;-) Og de romkugler ser simplthen så lækre ud! Mums!
SvarSletKh Louise
MUMS lige til at blive lækkersulten af!
SvarSlet